Αρχική ΔιάφοραΤο νέο της ημέρας! Ένα tweet έσωσε αυτά τα εγκαταλελειμμένα παιδιά της Ινδίας!

Ένα tweet έσωσε αυτά τα εγκαταλελειμμένα παιδιά της Ινδίας!

από kmir

india paidiaΤα παιδιά παράτησε ο πατέρας τους σε πολυσύχναστο σιδηροδρομικό σταθμό…

Τρία παιδιά επέστρεψαν στην αγκαλιά της μητέρας τους χάρη σε ένα tweet, το οποίο οδήγησε σε μια άνευ προηγουμένου κινητοποίηση στην Ινδία μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Τα τρία παιδιά παράτησε σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους σιδηροδρομικούς σταθμούς της χώρας ο πατέρας τους λέγοντάς τους: «Μείνετε εδώ μέχρι να σας βρει η μάνα σας».

Η όλη κινητοποίηση οφείλεται στη φωτογραφία των τριών παιδιών που έβγαλε ο δημοσιογράφος Abhishek Shukla και την οποία αμέσως τουίταρε με την εξής λεζάντα: «Μπορεί κάποιος να βοηθήσει αυτά τα ανήμπορα παιδιά στον σιδηροδρομικό σταθμό του Νέου Δελχί; Βρίσκονται κοντά στην πλατφόρμα 16. Έχω ήδη ειδοποιήσει την αστυνομία». Εκατοντάδες άτομα ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του δημοσιογράφου και μετά από μισή ώρα αναζήτησης η αστυνομία εντόπισαν την επτάχρονη Rumana, τον πεντάχρονο Raja και τον τετράχρονο Sanya. Τα παιδιά βρέθηκαν κάτω από ένα εκδοτήριο εισιτήριων. Ήταν τρομοκρατημένα, έκλαιγαν και δεν ήθελαν να πουν πώς βρέθηκαν μόνα τους στον σταθμό. Οι αστυνομικοί πρόσφεραν φαγητό στα παιδιά και η μεγαλύτερη σε ηλικία τούς οδήγησε στο σπίτι τους, όπου η μητέρα τους κοιμόταν. Η 37χρονη μητέρα είπε ότι επέστρεψε από την εργασία της, δεν βρήκε τα παιδιά στο σπίτι και αποκοιμήθηκε. Εξήγησε ότι ο σύζυγός της, ο οποίος την έχει εγκαταλείψει, συνηθίζει να παίρνει τα παιδιά και να τα παρατά όπου βρει χωρίς να της λέει τίποτα.

Δειτε επισης...

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την βελτιστοποίηση της πλοήγησής σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Δεδομένων & Cookies