Αρχική ΔιάφοραΤο νέο της ημέρας! Δωρεάν σεμινάριο μητρικού θηλασμού!

Δωρεάν σεμινάριο μητρικού θηλασμού!

από kmir

24.MitrikoGalaΤο Aquabirth σε συνεργασία με το πολιτιστικό τμήμα του ΔΟΠΑΠ Παπάγου- Χολαργού, διοργανώνει ένα δωρεάν σεμινάριο μητρικού θηλασμού!

Προσφέροντας σε όλες τις μέλλουσες και νέες μανούλες ενημέρωση και στήριξη!

Στο σεμινάριο αυτό θα προσεγγίσουμε το θέμα του θηλασμού σε πρακτικό και ψυχικό επίπεδο, δίνοντας σας σημαντικές πληροφορίες σχετικά με τη σίτιση του μωρού σας.

Πώς θα το θηλάσετε, ποιες είναι οι καλύτερες θέσεις θηλασμού, σημάδια ότι το μωρό σας τρέφεται καλά, κάποια χρήσιμα tips, πως να αποθηκεύεται το γάλα σας, πώς να χρησιμοποιήσετε το θήλαστρο, από τι μας βοηθάει να προστατευτούμε ο θηλασμός και πως οι μπαμπάδες και σύντροφοι μπορούν να υποστηρίξουν την θηλάζουσα μητέρα.

Στην ίδια συνάντηση η ψυχοθεραπεύτρια θα μιλήσει για τις ψυχολογικές και συναισθηματικές θετικές επιπτώσεις του θηλασμού, τόσο για τη μητέρα όσο και για το νεογνό και θα παρουσιάσει τους παράγοντες που μπορεί να επηρεάσουν την απόφαση μιας γυναικάς να θηλάσει ή όχι.

Τι συμβαίνει τότε σε ψυχικό επίπεδο και πώς βιώνουν οι νέες μητέρες τις επιπτώσεις μιας τέτοιας απόφασης;

Θα δούμε επίσης πώς το άμεσο περιβάλλον μπορεί να ενισχύσει ή αντίστροφα να αποθαρρύνει το μητρικό θηλασμό και τι σημαίνει για μία μητέρα να γίνεται τροφός του μωρού της με οποιαδήποτε μέσο επιλέξει να το κάνει.

Στόχος της ομάδας μας, εκτός από το να ενημερώσει και να προωθήσει το μητρικό θηλασμό είναι να υποστηρίξει και να απενεχοποιήσει τις νέες μητέρες.

Σας περιμένουμε όλους το Σάββατο 7.11.15 και ώρα 11.00 στο ΠΟΚΕΠΑ, Ελευθερίου Βενιζέλου 1, Παπάγου!

Για δηλώσεις συμμετοχής: Ιωάννα Βαπορίδη, τ. 6987586485 και [email protected], www.aquabirth.gr

Δειτε επισης...

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την βελτιστοποίηση της πλοήγησής σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Δεδομένων & Cookies