Αρχική ΔιάφοραΤο νέο της ημέρας! Δωρεάν παιχνίδι στις οικογένειες ανέργων και πολυτέκνων!

Δωρεάν παιχνίδι στις οικογένειες ανέργων και πολυτέκνων!

από kmir

aidonakiaΤα Αηδονάκια, είναι γνωστά εδώ και 30 χρόνια, προσφέροντας απλόχερα τη χαρά και το παιχνίδι σε εκατοντάδες χιλιάδες παιδιά και γονείς.

Αυτές τις αγχογόνες και πιεστικές ημέρες η επιχείρηση αποφάσισε να προσφέρει δωρεάν παιχνίδι, σε γονείς και παιδιά θέλοντας να ανταποδώσουν λίγη από την αγάπη που έχουν εισπράξει όλα αυτά τα χρόνια από την πελατεία τους.

Έτσι, αυτό το Σαββατοκύριακο, προσφέρουν εντελώς δωρεάν την είσοδο στο πάρκο, για ατελείωτο παιχνίδι στις οικογένειες ανέργων και πολυτέκνων.

Το Σάββατο 11 και την Κυριακή 12 Ιουλίου όλα τα παραδοσιακά παιχνίδια Luna Park, η Πανοραμική Ρόδα, το κλασικό Καρουσέλ, το Σκουλήκι Αλέξανδρος, εντυπωσιακά θαλασσοφουσκωτά, πισίνες με βαρκάκια, pedal boats, εργαστήρια με Τουβλάκια Lego, αλλά και 20 επιπλέον παιχνίδια περιμένουν μικρούς και μεγάλους, εκεί που χτυπά η καρδιά της οικογενειακής διασκέδασης, στα Αηδονάκια στο Μαρούσι, που φέτος φιλοξενούν το Athens Holiday Park και τον Θαλασσόκοσμο.

Τις οικογένειες θα περιμένει και μια έκπληξη … η ζωντανή e-ξενάγηση στο μεγαλύτερο ενυδρείο της χώρας, στο Cretaquarium της Κρήτης, για να εμπλουτίσουμε τις γνώσεις μας, στον πιο fun θαλασσόκοσμο της πόλης!

Το δώρο μας είναι αξίας 15 ευρώ ανά άτομο, καθώς αυτό είναι το κόστος αγοράς του ημερήσιου “βραχιολιού”.

Η προσφορά θα ισχύει το Σαββατοκύριακο, 11 και 12 Ιουλίου με την επίδειξη της κάρτας ανεργίας ή της κάρτας πολυτέκνων

Οι δικαιούχοι θα μπορούν να προμηθευτούν τα βραχιολάκια αυτά από το ταμείο του χώρου και να τα χρησιμοποιήσουν από τις 10.00 το πρωί έως τις 16.00 το απόγευμα.

Δειτε επισης...

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την βελτιστοποίηση της πλοήγησής σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Δεδομένων & Cookies