Αρχική ΔιάφοραΤο νέο της ημέρας! Δωρεάν εξέταση μαστού στον δήμο Αθηναίων!

Δωρεάν εξέταση μαστού στον δήμο Αθηναίων!

από kmir

images-assets-sections-prin-egkymosini-proetoimasia-BreastPAP-207x300Δωρεάν εξέταση μαστού και δωρεάν μαστογραφίες προσφέρονται από τον δήμο Αθηναίων από τη Δευτέρα 16 Μαρτίου έως και την Τετάρτη 18 Μαρτίου, από τις 09.00 έως 14.00.

Οι εξετάσεις γίνονται στο πλαίσιο της συνεργασίας του δήμου Αθηναίων με το Κέντρο Ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού, «Έλλη Λαμπέτη», το οποίο λειτουργεί με τη στήριξη της Ελληνικής Εταιρείας Μαστολογίας, στο 1ο Δημοτικό Ιατρείο, «Καλφοπούλειο» στην οδό Σόλωνος 78.

Η δωρεάν εξέταση μαστού θα πραγματοποιείται, ύστερα από συνεννόηση με την πρόεδρο της Ελληνικής Εταιρείας Μαστολογίας, καθηγήτρια κ. Λυδία Ιωαννίδου-Μουζάκα, από ιατρούς εθελοντές της Εταιρείας.

Όσες γυναίκες έχουν ανάγκη να υποβληθούν και σε μαστογραφία θα παραπέμπονται στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αθηνών Γ. Γεννηματάς, στο τμήμα Μαστογραφίας (Συντονιστής Διευθυντής ο κ. Βασίλης Γεωργούντζος).

Για ραντεβού ή περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενες μπορούν να επικοινωνήσουν καθημερινά, 10.00 – 18.00, με την Ελληνική Εταιρεία Μαστολογίας στα τηλέφωνα 210 – 74 70 257 & 210 – 77 73 112.

Για ραντεβού στο Κέντρο Ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού η επικοινωνία γίνεται από Δευτέρα έως Παρασκευή (9.00 – 17.00) στο τηλέφωνο 210 – 77 73 112. Στο ίδιο Κέντρο παρέχεται δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη στις γυναίκες με καρκίνο του μαστού και στα μέλη των οικογενειών τους.

Δειτε επισης...

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την βελτιστοποίηση της πλοήγησής σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Δεδομένων & Cookies