Αρχική ΔιάφοραΤο νέο της ημέρας! Δεν γεννήθηκε ποτέ αλλά έγινε….μάνα!

Δεν γεννήθηκε ποτέ αλλά έγινε….μάνα!

από kmir

apories-egkymosyniΗ Lydia Fairchild δεν είναι μια συνηθισμένη μητέρα.

Είναι μία γυναίκα που αν και γέννησε τρία παιδιά, κανένα δεν φέρει το DNA της!

Όλα ξεκίνησαν όταν η Lydia Fairchild αποφάσισε να βάλει τέλος στο γάμο της με το σύζυγό της. Για τις ανάγκες του διαζυγίου έπρεπε να γίνει τεστ, όπου διαπιστώθηκε ότι ενώ τα παιδιά έφεραν το DNA του πατέρα τους, δεν είχαν το δικό της.

Εκτός του ότι η γυναίκα βρέθηκε μπλεγμένη με το νόμο, δεν μπορούσε να εξηγήσει τι συνέβαινε.

Μάλιστα, οι Αρχές τής ζήτησαν να είναι μπροστά στη γέννηση του τρίτου της παιδιού, για να ληφθεί αμέσως δείγμα για ένα ακόμα τεστ.

Τα αποτελέσματα όμως έδειξαν ότι και τα υπόλοιπα: το DNA της μητέρας ήταν διαφορετικό από αυτό τον τριών παιδιών της.

Κοντά στη λύση του μυστηρίου έφθασε ο δικηγόρος της Lydia, ο οποίος ψάχνοντας σε αρχεία ανακάλυψε μια παρόμοια υπόθεση.

Έτσι, ύστερα από έρευνες οι επιστήμονες κατάλαβαν ότι δεν επρόκειτο για μία γυναίκα όπως οι άλλες, αφού στην ουσία είναι δύο γυναίκες σε μία!

Πώς γίνεται αυτό; Όταν η Lydia βρισκόταν ακόμα στην κοιλιά της μαμάς της, στο πρώτο στάδιο της εγκυμοσύνης, ενώθηκε με έναν ιδιαίτερο, κάπως ανεξήγητο ακόμα τρόπο, με τη δίδυμη αδελφή της. Έτσι, ένα μέρος από το DNA της αγέννητης αδελφής πέρασε στη Lydia και εκείνη το κουβαλά ακόμα μέσα της.

Μάλιστα, τα ωάρια δεν είναι δικά της, αλλά της αδελφής της, η οποία δεν πρόλαβε καν να αναπτυχθεί ως έμβρυο! Γι’ αυτό και τα παιδιά της δεν φέρουν το δικό της DNA, αλλά της αδελφής της μαμάς τους!

Το φαινόμενο αυτό ονομάζεται, κατά τους επιστήμονες, «χιμαιρισμός» και οι άνθρωποι που γεννήθηκαν με αυτόν τον τρόπο «χίμαιρες», καθώς, όπως το μυθικό τέρας, έτσι κι εκείνοι είναι δύο άνθρωποι σε ένα σώμα!

Δειτε επισης...

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την βελτιστοποίηση της πλοήγησής σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Δεδομένων & Cookies