Αρχική ΔιάφοραΤο νέο της ημέρας! Δεν είχε ούτε έναν φίλο και η μαμά του βρήκε 1 εκατ…

Δεν είχε ούτε έναν φίλο και η μαμά του βρήκε 1 εκατ…

από kmir

sundromo 2Είναι μάλλον η πιο ωραία ιστορία που κυκλοφορεί στα social media.

Ο 10χρονος Κόλιν, από το Μίτσιγκαν των ΗΠΑ, υποφέρει από το σύνδρομο Asperger και δεν έχει φίλους. Η μητέρα του Τζένιφερ σκέφτηκε σαν μια γυναίκα της εποχής: του δημιούργησε έναν λογαριασμό facebook.

Το σύνδρομο από το οποίο πάσχει ο Κόλιν προκαλεί συμπτώματα αυτισμού και αυτό τον απομακρύνει από τους συμμαθητές του.

Όταν η μητέρα του πρότεινε να του κάνει ένα πάρτι για τα γενέθλιά του ο μικρός Κόλιν αρνήθηκε γιατί δεν έχει φίλους να έρθουν στη γιορτή του, όπως είπε.

Η Τζένιφερ αποφάσισε τότε να ανοίξει έναν λογαριασμό στο facebook και μια σελίδα που ονόμασε «Ευτυχισμένα Γενέθλια Κόλιν».

«Δημιούργησα αυτή τη σελίδα για τον υπέροχο και αξιολάτρευτο γιo μου ο οποίος θα είναι 11 ετών στις 9 Μαρτίου. Εξαιτίας της ασθένειάς του, οι κοινωνικές σχέσεις δεν είναι εύκολες για εκείνον και στο σχολείο τα άλλα παιδιά δεν τον αγαπούν. Ετσι, όταν τον ρώτησα αν ήθελε να του κάνω μια γιορτή για τα γενέθλιά του μου απάντησε αρνητικά γιατί δεν έχει φίλους. Καθημερινά τρώει μόνος του στο σχολείο γιατί κανένας συμμαθητής του δεν θέλει να καθήσει δίπλα του. Σκέφτηκα, λοιπόν, ότι αν έκανα μια σελίδα στο facebook, άνθρωποι θα μπορούσαν να του στείλουν μηνύματα ενθάρρυνσης αυτό θα ήταν το καλύτερο δώρο για τη γιορτή του».

Η ιστορία συγκίνησε τόσο πολύ το ίντερνετ που οι απαντήσεις ήρθαν βροχή. Ο Κόλιν εισέπραξε 1,6 εκατ. like καθώς και χιλιάδες μηνύματα ευχών και στήριξης

www.iefimerida.gr

Δειτε επισης...

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την βελτιστοποίηση της πλοήγησής σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Δεδομένων & Cookies