Αρχική ΔιάφοραΤα νέα της αγοράς Αδράξτε τη μέρα, στον χώρο εκδηλώσεων Carpe Diem

Αδράξτε τη μέρα, στον χώρο εκδηλώσεων Carpe Diem

από kmir

carpe-diemΣε απόλυτη αρμονία με το φυσικό περιβάλλον και δίνοντας έμφαση σε φυσικά δομικά υλικά όπως η πέτρα, η αρχιτεκτονική του Carpe Diem ακολουθεί λιτές και αυστηρές γεωμετρικές φόρμες και δημιουργεί το κατάλληλο σκηνικό για οποιαδήποτε εκδήλωση επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε.

Ο περιβάλλοντας χώρος 4 στρεμμάτων αγκαλιάζει μοναδικά το κτίριο αφού έχει διατηρηθεί το μεγαλύτερο μέρος της χλωρίδας του τοπίου (πεύκα, ελιές, πουρνάρια, κ.α.) ενώ έχουν προστεθεί αρωματικά βότανα, αγριοτριανταφυλλιές και μανόλιες για να προσδώσουν μία ρομαντική χροιά.

Το εσωτερικό της αίθουσας κινείται στην ίδια λογική. Χωρίς κανένα δομικό στοιχείο να παρεμβαίνει στην οπτική του χώρου (κολόνες κτλ) και ντυμένη σε γήινους τόνους απόλυτα συμβατούς με το τοπίο, αποπνέει μία αίσθηση ζεστασιάς και άνεσης από την πρώτη στιγμή. Απροσδόκητα μοντέρνες λεπτομέρειες προσδίδουν στον χώρο μία αίσθηση πολυτέλειας χωρίς να βαραίνουν το μάτι, ενώ όλοι οι χώροι έχουν δουλευτεί με το ίδιο, αμείωτο μεράκι.

Τέλος, ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί και στην art de la table. Πορσελάνινα σερβίτσια και κρυστάλλινα ποτήρια στο ίδιο ύφος με τον υπόλοιπο χώρο, σας προετοιμάζουν για τις γευστικές απολαύσεις που θα ακολουθήσουν.

Δειτε επισης...

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την βελτιστοποίηση της πλοήγησής σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Δεδομένων & Cookies