Αρχική ΔιάφοραΤα νέα της αγοράς Cajoline Επιστρέψαμε! Μαζί!

Cajoline Επιστρέψαμε! Μαζί!

από kmir

Cajoline Επιστρέψαμε! Μαζί! Αχ… ωραία που περάσαμε! Αλλά τώρα επιστρέψαμε. Μαζί!

Γυρίσαμε με χαρά στους ρυθμούς της πραγματικής ζωής και ετοιμαζόμαστε να υποδεχτούμε το φθινόπωρο. Ας ξεκινήσουμε με το σπίτι μας! Θα σας βοηθήσω να συγυρίσουμε τις ντουλάπες, να μαζέψουμε τα καλοκαιρινά ρούχα και να τα αποθηκεύσουμε μέχρι το επόμενο καλοκαίρι, πάντα με την απαλότητα και το άρωμα του Cajoline.

 

Το συμπυκνωμένο μαλακτικό Cajoline Tiare Flowers & Red Fruits σας βοηθά να διατηρήσετε το άρωμα καλοκαιριού και το φθινόπωρο! Εμπιστευτείτε το και τυλίξτε τα ρούχα σας με το υπέροχο άρωμα της γαρδένιας και των φρεσκοκομμένων άγριων βατόμουρων σε έναν εκλεκτικό συνδυασμό.

 

Ακούστε τη συμβουλή μου… πριν τακτοποιήσετε τα φρεσκοπλυμένα ρούχα, που δε χρειάζεστε πια –πετσέτες, παρεό, σεντόνια- τοποθετείστε ανάμεσά τους, φακελάκια φρεσκάδας Cajoline Tiare Flower & Red Friends. Τα φακελάκια φρεσκάδας Cajoline περιέχουν πέρλες φρεσκάδας, που σταδιακά απελευθερώνουν ένα φίνο άρωμα! Κλείνοντας τα συρτάρια και τις ντουλάπες, κλείνετε μαζί τους και το μοναδικό άρωμά μου, που θα συνεχίσει τη δράση του για …6 εβδομάδες!

 

Γεμίζουμε με απαλότητα, ζωντάνια και φρεσκάδα το πιο όμορφο μέρος του κόσμου…το σπίτι μας!

 

Η επιστροφή μας θα έχει κάτι από το άρωμα του Cajoline και θα τη ζήσουμε παρέα. Καλό μας Φθινόπωρο!

Cajoline

Δειτε επισης...

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την βελτιστοποίηση της πλοήγησής σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Δεδομένων & Cookies