Αρχική ΔιάφοραΤα νέα της αγοράς Biolact start:Οι νέες προβιοτικές σταγόνες!

Biolact start:Οι νέες προβιοτικές σταγόνες!

από kmir

image004Το Biolact start είναι οι νέες προβιοτικές σταγόνες της InterMed το οποίο προσφέρει μεγάλους πληθυσμούς ζωντανών μικροοργανισμών του είδους Bifidobacterium lactis.
Τα στελέχη του είδους Bifidobacterium είναι από τους πρώτους μικροοργανισμούς που αποικίζουν το βρεφικό έντερο λίγο μετά τη γέννηση και διατηρούνται σε μεγάλους πληθυσμούς καθ όλη τη διάρκεια της ζωής του ατόμου!
Με τον τρόπο αυτό συμβάλει αποτελεσματικά στην επαναφορά και διατήρηση της φυσιολογικής χλωρίδας και της σωστής λειτουργίας του εντέρου.
Σε καταστάσεις που ταλαιπωρούν συχνά τη βρεφική και παιδική ηλικία όπως η διάρροια εξαιτίας ιώσεων, λήψης αντιβιοτικών ή αλλαγής διατροφής, ο βρεφικός κολικός, η δυσκοιλιότητα και οι αλλεργίες , το Biolact start προσφέρει άμεση αποκατάσταση της εντερικής χλωρίδας, φυσική προστασία και ανακούφιση μόνο με 10 σταγόνες την ημέρα!
Η χορήγηση του Biolact start γίνεται πολύ εύκολα ακόμα και σε νεογνά μερικών ημερών καθώς μπορεί να αναμιχθεί με οποιαδήποτε κατάλληλη υγρή τροφή.
Η συσκευασία των 12 ml αποτελεί αγωγή έως 50 ημερών με κόστος 8,00€ γεγονός που το κατατάσσει το οικονομικότερο στην κατηγορία του. Στη σύνθεσή του δεν περιέχονται ζάχαρη, αλάτι, γλουτένη, συντηρητικά, τεχνητά αρώματα- χρωστικές ή άλλοι αλλεργιογόνοι παράγοντες.

Δειτε επισης...

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την βελτιστοποίηση της πλοήγησής σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Δεδομένων & Cookies