Αρχική ΔιάφοραΤα νέα της αγοράς Beauty Mouse (Dermaroller): H λύση για την κυτταρίτιδα

Beauty Mouse (Dermaroller): H λύση για την κυτταρίτιδα

από kmir

beautymouse2Κάτι παραπάνω από το 90% των γυναικών εμφανίζουν κυτταρίτιδα, η οποία προκαλείται από τη σταδιακή αποδυνάμωση του συνεκτικού ιστού στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος. Όταν ο συνεκτικός ιστός χαλαρώνει, τα παγιδευμένα λιποκύτταρα ωθούνται προς τις ανώτερες στοιβάδες του δέρματος με αποτέλεσμα την εμφάνιση της χαρακτηριστικής όψης της φλούδας πορτοκαλιού.

Η ακατάστατη διατροφή, η κακή μικροκυκλοφορία, η δυσκολία στην πέψη και η κατακράτηση υγρών μπορούν επίσης να λειτουργήσουν ως φραγμός στην προσπάθεια μας να απαλλαγούμε από τη κυτταρίτιδα. Θεραπευτικές εφαρμογές όπως η Μεσοθεραπεία (ενέσεις με δραστικές ουσίες στις περιοχές που εμφανίζεται η κυτταρίτιδα) και η λιποαναρρόφηση είναι ιδιαίτερα ακριβές και χρονοβόρες και μπορούν να δώσουν μόνο προσωρινά αποτελέσματα.

Η χρήση του Beauty Mouse σε συνδυασμό με δραστικά δερμοκαλλλυντικά ενάντια στη κυτταρίτιδα είναι σαφώς πιο οικονομική από την μεσοθεραπεία και τη λιποαναρρόφηση και επιπλέον μπορεί να πραγματοποιηθεί στο χώρο του σπιτιού σας εύκολα και γρήγορα, καθημερινά, όταν εσείς το επιθυμείτε.

Με το Beauty Mouse η μείωση της κυτταρίτιδας είναι σταδιακή και επιπλέον η χρήση του Beauty Mouse κοστίζει λιγότερο από τις υπόλοιπες εναλλακτικές θεραπείες.

Με το Beauty Mouse για πρώτη φορά θα έχετε μετρήσιμα αποτελέσματα στην καταπολέμηση της Κυτταρίτιδας γιατί για πρώτη φορά το αντικυτταριτιδικό καλλυντικό σας μπορεί και απορροφάται και μπορείτε επιτέλους από τις πρώτες μέρες να δείτε και εσείς το δέρμα σας πιο σφιχτό και νεανικό απαλλαγμένο από την όψη της φλούδας του πορτοκαλιού, που δημιουργεί η κυτταρίτιδα!

Ti είναι όμως το Beauty Mouse; Eίναι ένα μοναδικό ατομικό εργαλείο με εντυπωσιακά πλεονεκτήματα ενάντια στην κυτταρίτιδα. Η χρήση του Beauty Mouse αυξάνει δραματικά την αποτελεσματικότητα των αντικυτταριτιδικών ουσιών μέσω της Τεχνολογίας Skin Micro-Needling και της Διαδερμικής Απορρόφησης. Το Beauty Mouse έχει 250% μεγαλύτερη επιφάνεια (480 μικροακίδες) από το Cosmetic Dermaroller και καλύπτει πλάτος 50mm (5cm) προκειμένου να δρα σε μεγάλες επιφάνειες γρήγορα και αποτελεσματικά, όπως είναι η περιοχή των γλουτών, των μηρών και γενικά του σώματος.

Το Beauty Mouse αυξάνει την απορρόφηση των ειδικών καλλυντικών ουσιών έως και 2000%! Κοστίζει σαφώς λιγότερο από όλες τις άλλες μεθόδους που ακολουθούνται σε ινστιτούτα και έχουν αμφίβολα ή παροδικά αποτελέσματα και κυρίως είναι μια μέθοδος η οποία αξιοποιεί τη φυσική δραστηριότητα ανάπλασης του δέρματος για να βελτιώσει την όψη και την υφή του. Και το πιο σημαντικό είναι πως το χρησιμοποιείτε στην άνεση του σπιτιού σας, όποτε εσείς θέλετε! Το Beauty Mouse ενεργοποιεί την παραγωγή νέου Κολλαγόνου και βελτιώνει σημαντικά την αγγειακή μικροκυκλοφορία.

Η χρήση του Beauty Mouse:

1. Αυξάνει την απορρόφηση των αντί-κυτταριτιδικών σκευασμάτων έως και 2000%!

2. Βελτιώνει ή και εξαλείφει την επιφανειακή κυτταρίτιδα.

3. Βελτιώνει την ενυδάτωση και τη θρέψη του δέρματος τοπικά.

4. Βοηθά το δέρμα να αποκτήσει ξανά απαλή υφή.

5. Ενισχύει την ελαστικότητα του δέρματος.

6. Αυξάνει τη σφριγηλότητα του δέρματος.

7. Βελτιώνει τη Μικροκυκλοφορία.

8. Αυξάνει την παραγωγή Κολλαγόνου.

Ενημερωθείτε για το Beauty Mouse και όλα τα προϊόντα Dermaroller στο site: www.dermaroller.gr

Δειτε επισης...

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την βελτιστοποίηση της πλοήγησής σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Δεδομένων & Cookies