Αρχική ΔιάφοραΤο νέο της ημέρας! “Αυτό είναι το αληθινό πρόσωπο του καρκίνου” Ένας πατέρας μοιράζεται μια συγκλονιστική φωτογραφία από τις τελευταίες μέρες της κόρης του!

“Αυτό είναι το αληθινό πρόσωπο του καρκίνου” Ένας πατέρας μοιράζεται μια συγκλονιστική φωτογραφία από τις τελευταίες μέρες της κόρης του!

από kmir

to pragmatiko prosopo tou karkinou Ο Andy Whelan, ένας ηλεκτρολόγος από το Oswaldtwistle,του Lancashire, μοιράστηκε την ασπρόμαυρη αυτή εικόνα στο Facebook blog και η φωτογραφία άρχισε να τραβά τα βλέμματα του κόσμου.

Πριν από λίγες μέρες μας είπαν ότι έχει μόνο λίγες εβδομάδες ζωής. Αυτή τη στιγμή ως γονείς δεν μπορούμε να της προσφέρουμε καμία βοήθεια. Η Jessica μας σπρώχνει μακριά, ο πόνο της την οδηγεί στη μοναξιά».

Ο Andy και η σύντροφός του Nicki αποφάσισαν να διακόψουν τη θεραπεία σε μια προσπάθεια να της επιτρέψει να απολαύσει όσο καιρό της έχει απομείνει.

«Αυτό είναι το πραγματικό πρόσωπο του καρκίνου», λέει ο Andy.

Με αυτή η φωτογραφία δεν έχω σκοπό να προσβάλλω ή να αναστατώσω κανέναν. Ίσως βλέποντας αυτή η φωτογραφία οι άνθρωποι αρχίσουν να ενημερώνονται για τον καρκίνο της παιδικής ηλικίας, και ίσως οι ίδιοι άνθρωποι θα είναι σε θέση να κάνουν κάτι στο μέλλον, έτσι ώστε κανένα παιδί να μην πρέπει να υποφέρει τον πόνο

Το κοριτσάκι είχε διαγνωστεί τον Σεπτέμβριο του 2015 και έχει περάσει μια δύσκολη μάχη με την ασθένεια. Αρχικά οι γιατροί θεωρούσαν ότι είχε λοίμωξη στα κόκαλα επειδή πονούσε στις αρθρώσεις.

Η Jessica όμως έκλαιγε το βράδυ από τον πόνο και οι γιατροί αποφάσισαν να ελέγξουν την κοιλιά της για να διαπιστώσουν τελικά ότι αυτό που είχε δεν ήταν δυσκοιλιότητα. Ένας όγκος στην κοιλιά του κοριτσιού. Το κοριτσάκι είχε καρκίνο και οι γιατροί του έδιναν ένα με δύο χρόνια ζωής.

Δειτε επισης...

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την βελτιστοποίηση της πλοήγησής σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Δεδομένων & Cookies