Αρχική ΔιάφοραΤο νέο της ημέρας! Αρνήθηκαν σε αδέρφια να παίξουν μπόουλινγκ γιατί έχουν σύνδρομο Down!

Αρνήθηκαν σε αδέρφια να παίξουν μπόουλινγκ γιατί έχουν σύνδρομο Down!

από kmir

adelfia downΤους είπαν ότι δεν είναι ευπρόσδεκτοι στο κλαμπ, γιατί τα υπόλοιπα μέλη ένιωσαν «άβολα» με την παρουσία τους

Τα δύο αδέρφια ηλικίας 33 και 38 ετών, αναγκάστηκαν να αποχωρήσουν από την ομάδα στην οποία είχαν ήδη πληρώσει τη συνδρομή, αφού οι υπεύθυνοι τους ενημέρωσαν ότι τα υπόλοιπα μέλη δεν ένιωθαν άνετα με την παρουσία των παιδιών που έχουν σύνδρομο Down.

Είχαν ακόμα αγοράσει τα ειδικά παπούτσια και η αδερφή τους είχε φροντίσει να πληρωθεί η συνδρομή, όταν τους ενημέρωσαν ότι δεν μπορούν να πάρουν μέρος στο κλαμπ.

«Αν τα υπόλοιπα μέλη δεν ήθελαν να παίξουν με τα αδέρφια μου γιατί δεν τους συμπαθούσαν σαν άτομα θα ήταν διαφορετικό από το να τους κρίνουν βάση της αναπηρίας τους» δήλωσε η αδερφή των παιδιών.

Αν και η ίδια έψαξε για να βρει ένα σύλλογο που να αποτελείται από παιδιά με ειδικές ικανότητες, κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό και έτσι απευθύνθηκε στο συγκεκριμένο κλαμπ.

Μόλις χτες, οι υπεύθυνοι της είπαν ότι θα μπορούσε να πάει τελικά τα αδέρφια της (μετά το σάλο που υπήρξε) αλλά όπως ήταν αναμενόμενο, η ίδια αρνήθηκε.

 

 

www.newsbomb.gr

Δειτε επισης...

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την βελτιστοποίηση της πλοήγησής σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Δεδομένων & Cookies