Αρχική Ειμαι Μαμά & ΓυναίκαΔιατροφή & Άσκηση AquaRebalance για νέες μαμάδες!

AquaRebalance για νέες μαμάδες!

από kmir

aquaΤο AquaRebalance είναι μία μέθοδος σωματικής και ψυχικής χαλάρωσης.

Που βασίζεται στις βασικές αρχές της γιουνγκιανής ψυχολογίας και του watsu αλλά διαφοροποιείται ως προς την εφαρμογή τους.

Της Ιωάννας Βαπορίδη, MSc καθηγήτριας φυσικής αγωγής, www.aquabirth.gr

Σκοπός της μεθόδου είναι να καταφέρει να χαλαρώσει η νέα μητέρα τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά.

Η μητέρα κατά την περίοδο αυτή της λοχείας, διακατέχεται από ανάμεικτα συναισθήματα, χαράς και φόβου για το μέλλον.

Οι ευθύνες ξαφνικά έχουν αυξηθεί και τώρα έχει ένα μωρό που πρέπει να φροντίσει. Εκτός αυτού οι ορμονικές διαταραχές μπορεί να της αλλάζουν την ψυχολογία από τη μια στιγμή στην άλλη.

Το AquaRebalance θα τη βοηθήσει να εξωτερικεύσει και να αντιμετωπίσει με πιο εύκολο και ανώδυνο τρόπο το άγχος, τους φόβους, τα τυχόν αρνητικά συναισθήματα και τις σκέψεις της.

Το AquaRebalance βοηθάει επίσης την μητέρα να εξοικειωθεί με την καινούρια της ταυτότητα και να μπορέσει να αντιμετωπίσει τυχόν προβλήματα και ανησυχίες της, με τρόπο αβίαστο και χαλαρωτικό σε ένα απόλυτα προστατευμένο περιβάλλον.

Λειτουργεί επίσης κατασταλτικά στην επιλόχειο κατάθλιψη, για τις μητέρες που βρίσκονται ακόμα στη λοχεία και μπορεί να βοηθήσει τις μητέρεςμ να ξεπεράσουν τα τυχόν αρνητικά συναισθήματα ενός δύσκολου τοκετού.

Καμία άλλη «θεραπεία» δεν μπορεί να προσφέρει τόσο βαθιά ψυχική και σωματική χαλάρωση, αφού μόνο το νερό μπορεί να προσφέρει το αίσθημα αυτό της ελευθερίας!

Το πρώτο μέρος, η χαλάρωση στο νερό, ευνοεί την ανάδυση ενός σπάνιου ψυχολογικού υλικού εφόσον κατά τη διάρκειά του εικόνες,σκέψεις και συναισθήματα κατακλύζουν την νέα μητέρα.

Το σώμα της μητέρας είναι επιβαρυμένο από τις αναπόφευκτες αλλαγές λόγω εγκυμοσύνης, το Aquarebalance θα την ανακουφίσει από πόνους στην πλάτη, τη μέση και τα πόδια και λειτουργεί θεραπευτικά για τις γυναίκες που δυσκολεύονται να κοιμηθούν.

Μέσα στο νερό η μητέρα, δε νιώθει καθόλου το βάρος του σώματός της, πράγμα που της προσφέρει επιπλέον χαλάρωση και ευχαρίστηση.

Μετά το τέλος της συνεδρίας η γυναίκα θα αισθάνεται αναζωογονημένη και γεμάτη αυτοπεποίθηση.

Η μέθοδος αυτή μπορεί να εφαρμοστεί και σε ζευγάρια!

Το AquareBalance θα τους βοηθήσει να βρουν τις ισορροπίες τους μετά τον τοκετό, να νιώσουν πιο κοντά ο ένας στον άλλον και να συνειδητοποιήσουν πως όσο κι αν δύσκολη φαίνεται στην αρχή η νέα τους ζωή, τόσο πιο όμορφη είναι στην πραγματικότητα!

Δειτε επισης...

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την βελτιστοποίηση της πλοήγησής σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Δεδομένων & Cookies