Αρχική ΔιάφοραΤο νέο της ημέρας! Αποχαιρέτισαν τον 5χρονο γιο τους ντυμένοι ως σούπερ ήρωες!

Αποχαιρέτισαν τον 5χρονο γιο τους ντυμένοι ως σούπερ ήρωες!

από kmir

super heroesΜια συγκινητική ιστορία διαδραματίστηκε στην περιοχή της Ιντιάνα στις ΗΠΑ.

Ο 5χρονος Μπράϊντεν Ντέντον πέθανε στις 8 Μαϊου από καρκίνο στον εγκέφαλο. Η μητέρα του και οι στενοί συγγενείς του είπα τον τελευταίο αντίο ντυμένοι ως σούπερ-ήρωες που ο ίδιος ο Μπράϊντεν λάτρευε.

Η μητέρα του αγοριού, αποφάσισε ότι μια τέτοια κηδεία θα ήταν το καλύτερο κατευόδιο, για τον γιο της.
Ο Σπαϊντερμαν, ο Θορ, ο Μπάτμαν, ο Σούπερμαν και άλλοι σούπερ-ήρωες, συνόδευσαν τον μικρό στην τελευταία του κατοικία.

Ο 5χρονος, είχε καρκίνο στον εγκέφαλο και έδινε μάχη για τη ζωή τους τελευταίους εννέα μήνες όμως δυστυχώς δεν τα κατάφερε. Άφησε την τελευταία του πνοή μετά από έναν σκληρό αγώνα με μία σπάνια και επιθετική μορφή καρκίνου, παλεύοντας σαν ήρωας, όπως είπε η ίδια του η μητέρα.

Έτσι, με τη βοήθεια του αγαπημένου του όλων το Σπάϊντερμαν αλλά και άλλων γνωστών σουπερ-ηρώων, ο μικρός κηδεύτηκε. Ο θείος του, ήταν ο Θορ και όπως δήλωσε «ήταν σκληρό αλλά το έκανα για αυτόν».

Το διάχυτο ενδογενές γλοίωμα, όπως ονομάζεται η συγκεκριμένη μορφή καρκίνου στον εγκέφαλο, σκοτώνει το 90% των παιδιών, που έχουν διαγνωστεί με αυτό, μέσα σε 18 μήνες, σύμφωνα το Ίδρυμα «Η θεραπεία αρχίζει τώρα».

Για αυτό το λόγο, η μητέρα έδωσε τον όγκο του παιδιού της, στους ερευνητές, ζητώντας να βρουν θεραπεία ούτως ώστε να μην χαθούν τόσο άδικα άλλα παιδιά.

euronews.com

Δειτε επισης...

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την βελτιστοποίηση της πλοήγησής σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Δεδομένων & Cookies