Αρχική Ειμαι Μαμά & ΓυναίκαΔιατροφή & Άσκηση Απολαύστε το καλοκαίρι χωρίς ουρολοιμώξεις & γαστρεντερικές διαταραχές!

Απολαύστε το καλοκαίρι χωρίς ουρολοιμώξεις & γαστρεντερικές διαταραχές!

από kmir

SpaVacationWomanΤο καλοκαίρι έφτασε και δύο μεγάλοι κίνδυνοι παραμονεύουν, οι ουρολοιμώξεις και οι γαστρεντερικές διαταραχές. Προστατευτείτε φυσικά με cranberry και προβιοτικά.

Της Ιωάννας Αντωνιάδου, Βιολόγου BSc MSc

Ουρολοιμώξεις το καλοκαίρι!

Το καλοκαίρι, ο κίνδυνος ουρολοιμώξεων αυξάνεται κατακόρυφα. Το μπάνιο στη θάλασσα ή σε πισίνες, η υψηλή θερμοκρασία και η παραμονή για πολλές ώρες με βρεγμένο μαγιό αποτελούν κάποιους από τους κυριότερους παράγοντες που ευθύνονται για αυτό.

Οι ουρολοιμώξεις οφείλονται σε παθογόνους μικροοργανισμούς που προσβάλλουν το ουροποιητικό μας σύστημα και προκαλούν συμπτώματα όπως συχνουρία ή δυσκολία στην ούρηση που συχνά συνοδεύεται από πόνο ή αίσθημα καύσου.

Για την προστασία από τις ουρολοιμώξεις, επιλέξτε Cranberry και προβιοτικά.

Το cranberry εμποδίζει σύμφωνα με μελέτες την προσκόλληση παθογόνων μικροοργανισμών στο ουροποιητικό και τους “διώχνει” από αυτό, μειώνοντας έτσι τον κίνδυνο ουρολοίμωξης.

Ο συνδυασμός του cranberry με προβιοτικά φαίνεται ότι έχει ακόμα καλύτερα αποτελέσματα, καθώς αυτά αποτρέπουν την ανάπτυξη παθογόνων μικροβίων στο έντερο και την ενδεχόμενη μεταφορά τους στο ουροποιητικό σύστημα ή ακόμα και στον γυναικείο κόλπο.

Το προϊόν CranBiotix της Quest που προστατεύει από τις ουρολοιμώξεις, μπορείτε να το βρείτε εδώ: http://bit.ly/2aelcj4

Γαστρεντερικές διαταραχές στις διακοπές!

Η αλλαγή περιβάλλοντος και τα ακατάστατα γεύματα στις διακοπές μπορεί να επηρεάσουν τη λειτουργία του εντέρου σας και να προκαλέσουν γαστρεντερικές διαταραχές, όπως δυσκοιλιότητα ή διάρροια. Επιπλέον, η χρήση δημόσιων τουαλετών μπορεί να αυξήσει τον κίνδυνο γαστρεντερικών διαταραχών λόγω κάποιου μικροβιακού παράγοντα, όπως είναι η περίπτωση της διάρροιας των ταξιδιωτών.

Για την προστασία από γαστρεντερικές διαταραχές, επιλέξτε προβιοτικά. Η λήψη προβιοτικών βοηθάει στην επικράτηση των καλών βακτηρίων έναντι των παθογόνων στο έντερο, στην αποφυγή των γαστρεντερικών διαταραχών λόγω ταξιδιού και στη μείωση της δυσκοιλιότητας ή της διάρροιας.

Για καλύτερα αποτελέσματα, επιλέξτε ένα προβιοτικό συμπλήρωμα διατροφής σε κάψουλες που απελευθερώνουν τα προβιοτικά κατευθείαν στο έντερο, δηλαδή ακριβώς εκεί που δρουν.

Το προϊόν ProBiotix Gold της Quest που ενδείκνυται για τις γαστρεντερικές διαταραχές, μπορείτε να το βρείτε εδώ: http://bit.ly/2afOjUz

Δειτε επισης...

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την βελτιστοποίηση της πλοήγησής σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Δεδομένων & Cookies