Αρχική ΔιάφοραΤα νέα της αγοράς Απολαύστε μια Wish Crunch & Εκπληρώστε μια Παιδική Ευχή του Make a Wish!

Απολαύστε μια Wish Crunch & Εκπληρώστε μια Παιδική Ευχή του Make a Wish!

από kmir

makw a wishΤα προϊόντα υγιεινής διατροφής Wish (χωρίς προσθήκη ζάχαρης) και ο οργανισμός Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) ενώνουν τις δυνάμεις τους για να εκπληρώσουν τις Ευχές παιδιών με σοβαρές ασθένειες.

Με κάθε αγορά Wish Crunchy 0,10€ δωρίζονται στο μη κερδοσκοπικό οργανισμό Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος),
για να ενισχυθεί ο αγώνας των παιδιών αυτών με Χαρά, Δύναμη και Ελπίδα.

«Όταν ένα απίστευτο όνειρό σου γίνεται πραγματικότητα, τότε και το όνειρό σου να γίνεις καλά έρχεται πιο κοντά!» Ανδρέας, 10 ετών.

Απολαύστε την τραγανή μπάρα δημητριακών με πραλίνα φουντουκιού και σοκολάτα γάλακτος Wish Crunchy με Στέβια και στηρίξτε το έργο του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) να χαρίσει χαμόγελα.

Η ενέργεια θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 1/11/2016 έως 31/1/2017.

Για να ενημερωθείτε για τα σημεία διάθεσης, επικοινωνήστε στο [email protected] | Τηλ. 210 5783080.

Σχετικά με το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος):

Τo Μake-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) πραγματοποιεί τις πιο βαθιές επιθυμίες παιδιών με σοβαρές και απειλητικές ασθένειες, ενισχύοντας τον αγώνα τους για ζωή, με χαρά, δύναμη και ελπίδα.

Ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 1996 και μέχρι σήμερα έχει πραγματοποιήσει τις Ευχές σε περισσότερα από 1.550 σοβαρά άρρωστα παιδιά, χαρίζοντας τους και πάλι πίστη πως τα όνειρα μπορούν να συμβούν, ακόμα και να γίνουν καλά!

Μέσα από τη διαδικασία μιας Ευχής, δημιουργούμε για το παιδί και την οικογένειά του αξέχαστες εμπειρίες, δυνατές αναμνήσεις και αναδεικνύουμε τη μοναδικότητά του με ένα σκοπό: να γεμίσει δύναμη, να πιστέψει στη ζωή και να την ξανακερδίσει!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το έργο μας στη Ελλάδα, επικοινωνήστε μαζί μας: Μake-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) Καραϊσκάκη 23 & Λ. Βουλιαγμένης, Γλυφάδα Τηλ. 210-9637660, www.makeawish.gr

make a wish

Δειτε επισης...

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την βελτιστοποίηση της πλοήγησής σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Δεδομένων & Cookies