Αρχική ΔιάφοραΤο νέο της ημέρας! Αποκάλεσαν πόρνη μια μητέρα επειδή θήλασε στην καφετέρια!

Αποκάλεσαν πόρνη μια μητέρα επειδή θήλασε στην καφετέρια!

από kmir

douleia thilasmosΗ 27χρονη μητέρα Rhea Holley, απολάμβανε έναν καφέ μαζί με μια φίλη της και τα μωρά τους μέσα σε μια καφέτερια στην περιοχή Purley, στο Νότιο Λονδίνο

όταν ο 11 μηνών γιος της άρχισε να πεινάει και να κλαίει.

Για να τον ηρεμήσει άρχισε να τον θηλάζει, γνωρίζοντας, όπως είπε αργότερα, ότι τα Costa Coffee ήταν φιλικά προς τον θηλασμό…

Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, ένα ζευγάρι στα 60 τους χρόνια, άρχισε να την αποκαλεί «πόρνη» και να λέει ότι είναι αηδιαστικό και προσβλητικό να ταΐζει το παιδί της δημοσίως.

Επίσης, είπαν ότι τα παιδιά πρέπει να μένουν στο σπίτι και εκεί να τρώνε τα γεύματα τους.

Η νεαρή μητέρα ξέσπασε σε κλάματα και έφυγε από την καφετέρια. Αμέσως, οι εργαζόμενοι της καφετέριας επέπληξαν το ζευγάρι για τη συμπεριφορά του.

Ένας υπάλληλος εξήγησε στο ζευγάρι ότι ο νόμος περί ισότητας του 2010 «The Equality Act 2010» απαγορεύει σε όλους ανεξαιρέτως να ζητήσουν από μια μητέρα που θηλάζει να εγκαταλείψει ένα δημόσιο χώρο, όπως ένα καφέ, κατάστημα ή σε μέσα μαζικής μεταφοράς και τους προειδοποίησε να σταματήσουν.

Ένας εκπρόσωπος της καφετέριας δήλωσε ότι οι μητέρες που θηλάζουν τα παιδιά τους είναι ευπρόσδεκτες σε όλα τα καταστήματα Costa Coffee.

 

www.mitrikosthilasmos.com

Δειτε επισης...

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την βελτιστοποίηση της πλοήγησής σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Δεδομένων & Cookies