Αρχική ΔιάφοραΤο νέο της ημέρας! Από σήμερα οι αιτήσεις για τους παιδικούς σταθμούς μέσω ΕΣΠΑ!

Από σήμερα οι αιτήσεις για τους παιδικούς σταθμούς μέσω ΕΣΠΑ!

από kmir

mitrakaki prosanatolismosΑπό σήμερα και μέχρι τις 4 Αυγούστου, οι αιτήσεις για τις 89.642 θέσεις στους παιδικούς σταθμούς μέσω ΕΣΠΑ!

 Οι θέσεις που προσφέρουν οι παιδικοί και οι βρεφονηπιακοί σταθμοί αλλά και τα ΚΔΑΠ που θα συμμετάσχουν στο πρόγραμμα «Εναρμόνιση της Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» για την δωρεάν φιλοξενία βρεφών και παιδιών για το 2014-2015 θα φτάσουν τις 89.642.

Ο αριθμός αυτός προκύπτει από τα στατιστικά στοιχεία που εξέδωσε η Ε.Ε.Τ.Α.Α σχετικά με τις δομές που επιλέχθηκαν.

Χθες αναρτήθηκε η αίτηση που θα πρέπει να καταθέσουν οι γονείς για να ενταχθούν στο πρόγραμμα για τους παιδικούς σταθμούς, «Εναρμόνιση της Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» για το 2014-2015.

Η αίτηση από τους γονείς που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα για τους παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ 2014-2015 θα πρέπει να σταλεί από σήμερα 25/7/2014 εως τις 4/8/2014.

Οι αιτήσεις μπορούν να αποσταλούν στην ΕΕΤΑΑ ΜΟΝΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΑ Ή ΜΕ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΑΣ (CΟURIER).

Καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή των Αιτήσεων, συνοδευόμενων από τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, ορίζεται η 4/8/2014 και ώρα 14:00 βάσει απόδειξης ταχυδρομείου ή εταιρείας ταχυμεταφοράς (courier).

Αιτήσεις που θα υποβληθούν με οποιονδήποτε τρόπο μετά την παραπάνω ημερομηνία και ώρα θα απορρίπτονται ως εκπρόθεσμες και δεν θα αξιολογούνται.

Προσοχή: 1) Η έγκαιρη υποβολή θα αποδεικνύεται μόνο από τη σφραγίδα του ταχυδρομείου ή το αποδεικτικό της εταιρείας ταχυμεταφοράς (courier). Αιτήσεις που φέρουν ημερομηνία αποστολής μετά τις 4/8/2014 είναι εκπρόθεσμες και δεν λαμβάνονται υπόψη.

2) Σε περίπτωση υποβολής παραπάνω από μιας αίτησης από οποιαδήποτε μητέρα, θα λαμβάνεται υπόψη μόνο η ΠΡΩΤΗ ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΚΑ υποβληθείσα και πρωτοκολλημένη αίτηση.

3) Οι ωφελούμενοι θα πρέπει να διατηρούν το οποιοδήποτε επίσημο αποδεικτικό που αφορά στην αποστολή της αίτησής τους μέχρι την ολοκλήρωση της διαδικασίας των ενστάσεων.

4) Με την αίτηση τους οι μητέρες θα παρέχουν τη συγκατάθεσή τους για την περαιτέρω επεξεργασία [από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου Εργασίας] των προσωπικών δεδομένων τους, συμπεριλαμβανομένων και των ευαίσθητων, που τηρούνται για τις ανάγκες υλοποίησης του παρόντος προγράμματος, για το σκοπό εξαγωγής στατιστικών δεδομένων στο πλαίσιο της διενέργειας ερευνών και της εκπόνησης μελετών για την αξιολόγηση του εν λόγω προγράμματος.

Σε κάθε περίπτωση έχουν τα δικαιώματα ενημέρωσης, πρόσβασης και αντίρρησης σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 11, 12 και 13 του Ν.2472/97.

Για τη συμπλήρωση του εντύπου «Αίτηση Συμμετοχής – Δήλωση», απαραίτητη είναι η γνώση από τις ενδιαφερόμενες όλων των όρων, διαδικασιών και στοιχείων συμμετοχής, όπως αναλυτικά αναφέρονται στην παρούσα Πρόσκληση, τα οποία οι μητέρες θα πρέπει να δηλώνουν ότι αποδέχονται ανεπιφύλακτα.

Η «Αίτηση συμμετοχής – Δήλωση» συνοδευόμενη από τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, θα υποβάλλεται, ταχυδρομικώς ή με υπηρεσία ταχυμεταφοράς (curier), σε φάκελο στον οποίο εξωτερικά θα πρέπει υποχρεωτικά να αναγράφεται η ένδειξη «ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ», στα Γραφεία της ΕΕΤΑΑ στις ακόλουθες Διευθύνσεις αντίστοιχα με τη γεωγραφική προέλευση των αιτούντων μητέρων, ως ακολούθως:

Γραφεία-Διευθύνσεις Ε.Ε.Τ.Α.Α:

1. ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΩΝ: Μυλλέρου 73-77, Τ.Κ. 10436, Αθήνα, ΑΤΤΙΚΗΣ, ΚΡΗΤΗΣ, ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ.

2. ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΕΝΤΡ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ: Πολυτεχνείου 39, 7ος όροφος – 54626, Θεσσαλονίκη ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.

3. ΓΡΑΦΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ: Αλ. Παπαναστασίου 33, 5ος όροφος – 41222, Λάρισα ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ, ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΗΠΕΙΡΟΥ, ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ.

Στην «Αίτηση Συμμετοχής – Δήλωσή» τους, οι μητέρες έχουν δικαίωμα δήλωσης έως και τέσσερις (4) εναλλακτικών επιλογών Δομών, με σειρά προτεραιότητας, για εγγραφή του τέκνου τους σε Δομές της προτίμησής τους και έως δύο (2) εναλλακτικές επιλογές ΚΔΑΠ / ΚΔΑΠ – ΜΕΑ.

 

www.dikaiologitika.gr

Δειτε επισης...

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την βελτιστοποίηση της πλοήγησής σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Δεδομένων & Cookies