Αρχική ΔιάφοραΤο νέο της ημέρας! Από σήμερα αρχίζει η υποβολή αιτήσεων για τους βρεφονηπιακούς σταθμούς του ΟΑΕΔ!

Από σήμερα αρχίζει η υποβολή αιτήσεων για τους βρεφονηπιακούς σταθμούς του ΟΑΕΔ!

από kmir

montessori familyΞεκινάει σήμερα και θα διαρκέσει έως τις 30 Ιουνίου.

Η υποβολή αιτήσεων από δικαιούχους για τις εγγραφές και επανεγγραφές βρεφών και νηπίων στους βρεφονηπιακούς σταθμούς του ΟΑΕΔ για τη σχολική χρονιά 2014 – 2015.

Στους παιδικούς σταθμούς του Οργανισμού, γίνονται δεκτά βρέφη και νήπια από 8 μηνών έως 4,5 ετών.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση του ΟΑΕΔ, η λειτουργία των Σταθμών αυτών αρχίζει την 1η Σεπτεμβρίου 2014 και ολοκληρώνεται στις 31 Ιουλίου 2015.

Το ωράριο λειτουργίας τους είναι από τις 6:45 πμ έως τις 16:00 μμ.

Η φιλοξενία των βρεφών και των νηπίων είναι δωρεάν και στους Σταθμούς εφαρμόζεται ημερήσιο πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης.

Οι Βρεφονηπιακοί σταθμοί διακόπτουν τη λειτουργία τους για τις θερινές διακοπές το μήνα Αύγουστο και όλο το παιδαγωγικό και βοηθητικό προσωπικό λαμβάνει υποχρεωτικά την ετήσια κανονική του άδεια.

Επίσης διακόπτεται η λειτουργία τους από 24 Δεκεμβρίου μέχρι και την 5η Ιανουαρίου, από τη Μεγάλη Πέμπτη μέχρι και την Κυριακή του Θωμά, καθώς και κατά τις επίσημες αργίες των Δημοσίων Υπηρεσιών και τις τοπικές εορτές.

Οι γονείς– κηδεμόνες των βρεφών-νηπίων για να υποβάλλουν αίτηση, θα πρέπει να απευθύνονται στους κατά τόπους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς τις εργάσιμες ημέρες από τις 9.00 π.μ. μέχρι 14.00 μ.μ.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας υποβολής των αιτήσεων θα δημιουργηθούν προσωρινοί Πίνακες Αξιολόγησης και Επιλογής για βρέφη από 8 μηνών έως και 17 μηνών, από 18 μηνών έως και 30 μηνών και από 31 μηνών έως την προσχολική ηλικία (προνήπια).

Μέσα σε διάστημα πέντε (5) εργάσιμων ημερών οι δικαιούχοι μπορούν να υποβάλλουν ενστάσεις στους κατά τόπους Βρεφονηπιακούς Παιδικούς Σταθμούς.

Οι τελικοί πίνακες επιλογής θα αναρτηθούν το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιουλίου. Περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ, στη διεύθυνση

www.oaed.gr.

Δειτε επισης...

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την βελτιστοποίηση της πλοήγησής σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Δεδομένων & Cookies