Αρχική ΔιάφοραΤο νέο της ημέρας! Απέκτησε τρία παιδιά με την κόρη του!

Απέκτησε τρία παιδιά με την κόρη του!

από kmir

aggliaΣε ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών καταδικάστηκε ένας άνδρας από τη Βρετανία, ο οποίος είχε σεξουαλικές σχέσεις με την κόρη του

και είχε αποκτήσει μαζί της τρία παιδιά!

Σύμφωνα με την Daily Mail, το κορίτσι είπε στην αστυνομία ότι ήταν 14 χρόνων όταν ο πατέρας της για πρώτη φορά τη φίλησε και την άγγιξε ερωτικά.

Στη συνέχεια άρχισαν να έχουν τακτικές σεξουαλικές επαφές που κράτησαν συνολικά 16 χρόνια. Το πρώτο τους παιδί το απέκτησαν το 2002 ενώ το τελευταίο το 2010.

Ο 57χρονος πατέρας συνελήφθη το 2005 για αιμομιξία καθώς παραδέχθηκε πως ήταν πατέρας- και παππούς του πρώτου παιδιού, ωστόσο η κόρη του δεν έκανε κάποια καταγγελία σε βάρος του.

Μόλις το 2012 η κόρη πήγε στην αστυνομία για να καταγγείλει την πράξη του πατέρα της. «Εκείνη τη εποχή η κόρη σου σε περιγράφει ως έναν άνδρα δεσποτικό και ζηλιάρη. Η ζωή της προφανώς δεν την ευχαριστούσε γι’ αυτό το 2012 πήγε στην αστυνομία», τόνισε ο δικαστής.

Σύμφωνα με τον εισαγγελέα, το κορίτσι πίστευε μέχρι την εφηβεία πως κάποιος άλλος ήταν ο πατέρας της, καθώς δεν τον είχε δει από τότε που ήταν νήπιο και εκείνος δεν είπε τίποτα.

Όταν ανακάλυψε την αλήθεια και τον αναγνώρισε ως πραγματικό της πατέρα, δεν διέκοψε τη σχέση αλλά μετακόμισε μαζί του ύστερα από ένα πρόβλημα που προέκυψε με τον πατριό της.

www.lifo.gr

Δειτε επισης...

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την βελτιστοποίηση της πλοήγησής σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Δεδομένων & Cookies