Αρχική Ειμαι Μαμά & ΓυναίκαΔιατροφή & Άσκηση Κυτταρίτιδα & μασάζ: Πόσο βοηθάει;

Κυτταρίτιδα & μασάζ: Πόσο βοηθάει;

από kmir

KutaritidaΤο μασάζ κυτταρίτιδας, είναι μακράν η πιο αποτελεσματική μέθοδος εξάλειψης του προβλήματος που λέγεται κυτταρίτιδα και δυστυχώς απασχολεί πάνω από το 90% των Ελληνίδων σήμερα!

Της Πέγκυς Κύρκου, Αισθητικού

Σε συνδυασμό με διατροφή, νερό και κάποια μορφή γυμναστικής, έχει θεαματικά αποτελέσματα!

Η κυτταρίτιδα είναι μια δυσλειτουργία του λιπώδους ιστού, η οποία συνδυάζεται με κυκλοφορικές διαταραχές. Παρουσιάζει χαρακτηριστικές δερματικές αλλοιώσεις που δεν μοιάζουν με καμία άλλη αρρώστια.

Επίσης περιορίζει την κανονική λειτουργία του δέρματος στις περιοχές που εμφανίζεται, έχοντας ψυχολογικές επιπτώσεις στη γυναίκα. Διώχνοντας την κυτταρίτιδα, ταυτόχρονα αντιμετωπίζουμε αποτελεσματικά και γρήγορα και το τοπικό πάχος!

Ταυτόχρονα γίνεται και μια μικρή ανόρθωση στους γλουτούς. Επίσης είναι ο μοναδικός τρόπος να μην εμφανίσεις χαλάρωση! Πολλά τα οφέλη λοιπόν.

Διακρίνεται σε 3 τύπους:

Σκληρή: Η σκληρή είναι συμπαγής και συμπυκνωμένη. Στις περιοχές που εμφανίζεται, το δέρμα είναι ξηρό και ανώμαλο.

Μαλακή: Η μαλακή απλώνεται σε πλατιές ζώνες και μεγάλες επιφάνειες και είναι κινητή. Συναντάται συνήθως σε αγύμναστες γυναίκες.

Οιδηματώδη: Η οιδηματώδης, είναι σαν τη μαλακή αλλά εμφανίζει οιδήματα. Εμφανίζεται κυρίως στα κάτω άκρα και είναι αποτέλεσμα κακής κυκλοφορίας του αίματος . Όταν πιέζεται, προκαλεί πολύ πόνο.

Το μασάζ σε συνδυασμό με τα θαλάσσια προϊόντα που χρησιμοποιούνται για καλύτερο και ταχύτερο αποτέλεσμα, μπορεί να σε απαλλάξει από αυτό το αντιαισθητικό πρόβλημα.

Οι τιμές πλέον είναι πραγματικά προσιτές έτσι ώστε οι περισσότερες γυναίκες να μπορέσουν να απολαύουν τα οφέλη τους αισθητικά ή ψυχολογικά.

 

diatrofi.gr

Δειτε επισης...

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την βελτιστοποίηση της πλοήγησής σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Δεδομένων & Cookies