Αρχική ΔιάφοραΤο νέο της ημέρας! Ανακαλούνται προληπτικά σοκολάτες Mars και Snickers!

Ανακαλούνται προληπτικά σοκολάτες Mars και Snickers!

από kmir

mars snickersΜεγάλες διαστάσεις λαμβάνει η υπόθεση με την απόσυρση των προϊόντων σοκολάτας Mars και Snickers, καθώς σύμφωνα με το Associated Press, οι σοκολάτες αποσύρθηκαν από συνολικά 55 χώρες, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα.

Αρχικά, η αμερικανική εταιρεία παρασκευής των συγκεκριμένων προϊόντων ανακοίνωσε πως αποσύρει την Mars και την Snickers από την αγορά της Γερμανίας και της Ολλανδίας, ωστόσο η απόσυρση αφορά συνολικά 55 χώρες, μεταξύ των οποίων την Ισπανία, την Ιταλία, τη Βρετανία, το Βέλγιο και τη Γαλλία, ενώ η απόσυρση ισχύει και για την Ελλάδα.

Ο λόγος που οδήγησε την εταιρεία σε αυτή την απόφαση είναι το γεγονός ότι βρέθηκαν σε ένα προϊόν της, κομμάτια πλαστικού και προκειμένου να επηρεαστεί περαιτέρω η φήμη της και να προκληθούν προβλήματα στους καταναλωτές, η Mars απέσυρε από την αγορά όλα τα προϊόντα Mars, Snickers, Milky Way Minis, Miniatures, καθώς και ορισμένες καραμέλες Celebrations, των οποίων η ημερομηνία λήξης κυμαίνεται από τις 19 Ιουνίου 2016 έως τις 8 Ιανουαρίου 2017.

Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά από το 1963, όταν και άρχισε να λειτουργεί, που η εταιρεία Mars -η οποία απασχολεί περισσότερα από 1.200 άτομα- αναγκάστηκε να ανακαλέσει κάποια από τα προϊόντα της.

Τι αναφέρει η ανακοίνωση της Mars Hellas:

Σε ανακοίνωσή της η Mars Hellas αναφέρει πως «ανακοινώνει την ΑΥΤΟΒΟΥΛΗ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ ΑΝΑΚΛΗΣΗ ορισμένων προϊόντων SNICKERS και MARS, ύστερα από μεμονωμένο περιστατικό εντοπισμού πλαστικής ύλης σε ένα από τα προϊόντα συγκεκριμένης παρτίδας που παρήχθη στο εργοστάσιο της MARS στο Veghel της Ολλανδίας».

Η προληπτική ανάκληση αφορά στα προϊόντα με τις ακόλουθες ημερομηνίες ανάλωσης κατά προτίμηση και τύπο συσκευασιών:

Ο πίνακας με τα προϊόντα:

 snickers

«Ουδεμία άλλη σειρά προϊόντων Mars και Snickers ανακαλείται από την Ελληνική αγορά. Οι καταναλωτές που έχουν στην κατοχή τους κάποιο από τα παραπάνω προϊόντα SNICKERS ή MARS καλούνται να μην το καταναλώσουν προς αποφυγή επιπλοκών στην κατάποση», τονίζει η εταιρεία, η οποία ενημερώνει τους καταναλωτές ότι μπορούν να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με τη Mars Hellas στο 210 98 92 989 ή μέσω e-mail στο [email protected]

Δειτε επισης...

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την βελτιστοποίηση της πλοήγησής σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Δεδομένων & Cookies