Αρχική ΔιάφοραΤο νέο της ημέρας! Αιγύπτια παρίστανε επί 40 χρόνια τον άνδρα για να ζήσει την οικογένειά της!

Αιγύπτια παρίστανε επί 40 χρόνια τον άνδρα για να ζήσει την οικογένειά της!

από kmir

aigiptia 1Κυβερνητικοί αξιωματούχοι του Λούξορ τίμησαν τη Sisa Abu Daooh η οποία για να ζήσει την οικογένειά της μεταμφιέστηκε σε άνδρα.

Σε άνδρα μεταμφιεζόταν επί… 40 ολόκληρα χρόνια, μια χήρα από την Αίγυπτο ώστε να έχει τη δυνατότητα να κάνει δουλειές του ποδαριού για να ζήσει την οικογένειά της.

Κυβερνητικοί αξιωματούχοι του Λούξορ τίμησαν την 64χρονη Sisa Abu Daooh ως «ιδανική μητέρα» επειδή φορούσε ανδρικά ρούχα για να γυαλίζει παπούτσια και να κάνει άλλες δουλειές.

Ενόσω εγκυμονούσε την κόρη της, ο σύζυγός της πέθανε. Στη συνέχεια φόρεσε ένα τουρμπάνι στη θέση της παραδοσιακής μαντίλας για να βρει δουλειά χωρίς να είναι στόχος από τους άνδρες ως μια γυναίκα που εργάζεται, καθώς το προτιμούσε από το να ζητιανεύει στους δρόμους.

Με το εισόδημά της υποστήριζε την κόρη της, αλλά και τα εγγόνια της, με την πάροδο των χρόνων.

«Προτιμούσα να δουλεύω σκληρά, όπως να σηκώνω τούβλα, να μεταφέρω σακιά με τσιμέντο ή να καθαρίζω παπούτσια παρά να ζητιανεύω» δήλωσε στα αραβικά ΜΜΕ η Abu Daooh, η οποία δούλευε σε γειτονικά χωριά προκειμένου να μην την αναγνωρίσει κανείς.

Η κόρη της δήλωσε ότι η 64χρονη ξυπνά στις 6 το πρωί για να γυαλίσει παπούτσια στον σιδηροδρομικό σταθμό του Λούξορ, διάσημου τουριστικού θερέτρου της Αιγύπτου.

 

 

www.skai.gr

Δειτε επισης...

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την βελτιστοποίηση της πλοήγησής σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Δεδομένων & Cookies