Αρχική ΔιάφοραΤο νέο της ημέρας! Άφησαν νεογέννητο με τον ομφάλιο λώρο σε φάτνη εκκλησίας κι εκείνο έζησε!

Άφησαν νεογέννητο με τον ομφάλιο λώρο σε φάτνη εκκλησίας κι εκείνο έζησε!

από kmir

mwro ekklisia​Λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα και… λίγες ώρες μετά τη γέννηση του, ένα βρέφος εγκαταλείφθηκε σε φάτνη εκκλησίας στο Κουίνς της Νέας Υόρκης!

Τα κλάματα του νεογέννητου αγοριού άκουσε ο επιστάτης της εκκλησίας, αλλά θεωρώντας ότι είναι κάποια μητέρα με το μωρό της, δεν ασχολήθηκε. Λίγο μετά γύρισε και δεν είδε κανέναν.

Τότε ακολούθησε το κλάμα του μωρού και έκπληκτος συνειδητοποίησε ότι ένα μωρό, ήταν τυλιγμένο με μωβ πετσέτα στη φάτνη… ακριβώς δίπλα στην Παναγία!

«Μπήκα στο μικρό σπίτι της γέννησης που είναι εγκατεστημένο μέσα στην εκκλησία. Δεν μπορούσα να πιστέψω στα μάτια μου! Το μωρό ήταν τυλιγμένο σε πετσέτα. Είχε ακόμα τον ομφάλιο λώρο του! Ήταν δίπλα στην Παναγία» δήλωσε ο 60χρονος επιστάτης, Τζόους Μόραν.

«Τουλάχιστον όποιος τον εγκατέλειψε, τον έφερε σε ένα ασφαλές μέρος και δεν τον άφησε να πεθάνει» πρόσθεσε ο ίδιος.

Όταν το είπε στη σύζυγό του, εκείνη τον ρώτησε γιατί δεν πήρε το νεογέννητο στο σπίτι τους! «Ελπίζω να βρει το κατάλληλο σπίτι. Είναι ένα μωρό θαύμα» τόνισε ο 60χρονος επιστάτης.

Τον «μικρό Ιησού» φροντίζουν σε κλινική της Τζαμάικα όπου μεταφέρθηκε, ενώ οι αρχές προσπαθούν να εντοπίσουν τη μητέρα του.

Κάμερα ασφαλείας παντοπωλείου, το οποίο βρίσκεται κοντά στην εκκλησία, κατέγραψε μία γυναίκα να αγοράζει πετσέτες, έχοντας στην αγκαλιά της το μωρό, λίγο πριν αυτό εγκαταλειφθεί.

Δειτε επισης...

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την βελτιστοποίηση της πλοήγησής σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Δεδομένων & Cookies