Αρχική ΔιάφοραΤα νέα της αγοράς Aνανεωμένη Amita με νέο χυμό

Aνανεωμένη Amita με νέο χυμό

από kmir

amitaΗ Amita, παρουσιάζει την ανανεωμένη και φρέσκια εικόνα της μαζί με τη νέα απολαυστική γεύση Μήλο, Πορτοκάλι, Καρότο.

Για μια ακόμη φορά η Amita μας ξαφνιάζει ευχάριστα:

• με το νέο λογότυπο της, που ενδυναμώνει τη φιλική της εικόνα

• με τις ανανεωμένες συσκευασίες της, με γραφικά που μας παρασύρουν στη γεύση ενός ελληνικού χυμού με φυσικότητα, αγνότητα και ποιότητα.

Παραμένοντας στην κορυφή των προτιμήσεων των Eλλήνων καταναλωτών εδώ και 29 χρόνια, η Amita παρουσιάζει την νέα γευστική διατροφική πρόταση, τον 100% φυσικό χυμό Μήλο, Πορτοκάλι, Καρότο. Ο μοναδικός αυτός χυμός θωρακίζει όλη τη γευστική απόλαυση και τα φυσικά ευεργετικά συστατικά των φρούτων, χαρίζοντας μας ένα ποιοτικό χυμό με όλα τα αρώματα των 3 φρούτων. Με σύμμαχους το μήλο, το πορτοκάλι και το καρότο, ο νέος φυσικός χυμός της Amita συγκεντρώνει πολύτιμα συστατικά φρούτων και λαχανικών, αναγκαία για τον οργανισμό, δημιουργώντας παράλληλα μια μοναδικά απολαυστική γεύση. Τα φυσικά σάκχαρα των φρούτων δίνουν όλα τους τα αρώματα και τη γεύση για τη δημιουργία αυτού του μοναδικού χυμού, ο οποίος διατηρεί τη φυσικότητα του χωρίς την προσθήκη ζάχαρης.

Δειτε επισης...

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την βελτιστοποίηση της πλοήγησής σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Δεδομένων & Cookies