Αρχική Ειμαι Μαμά & ΓυναίκαΨυχολογία Aγώνας ενάντια στον καρκίνο του μαστού

Aγώνας ενάντια στον καρκίνο του μαστού

από kmir

GREECE-RACE-FOR-THE-CURE®-2011-ενάντια-στον-καρκίνο-του-μαστούΟ καρκίνος του μαστού είναι δυστυχώς μια πραγματικότητα που πολλές γυναίκες δεν μπορούν να αποφύγουν.

Ευτυχώς όμως για εμάς, η τακτική εξέταση του στήθους μας (μια φορά τον χρόνο τουλάχιστον) μπορεί να αποδειχθεί σωτήρια. Μην το αμελείτε.

Φέτος, βάλτε τα αθλητικά σας και ελάτε να τρέξουμε όλες μαζί στον αγώνα Δρόμου και Περίπατο Greece Race for the Cure®, στις 2 Οκτωβρίου 2011, στις 11.00π.μ., στο Ζάππειο, ενάντια στον καρκίνο του μαστού.

Ο αγώνας αυτός διοργανώνεται για 3η συνεχή χρονιά από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής», σε συνεργασία με την Οργάνωση Susan G. Komen for the Cure®.

Στον 1ο αλλά και στον 2ο Αγώνα Greece Race for the Cure® συμμετείχαν 5.000 και 8.000 άτομα αντίστοιχα! Γυναίκες, άντρες και μικρά παιδιά έλαβαν μέρος στον Αγώνα Δρόμου και στον Περίπατο με σκοπό να αφυπνίσουν τον κόσμο για τον καρκίνο του μαστού και να ενωθούν όλοι μαζί για να τρέξουν για τη ΖΩΗ!

Τα έσοδα που συγκεντρώθηκαν από τον Αγώνα διατέθηκαν για την εκπόνηση ενός Προγράμματος Ενημέρωσης για την αξία της πρόληψης – έγκαιρης διάγνωσης του καρκίνου του μαστού σε νέες γυναίκες ηλικίας 20 – 39 ετών, σε συνδυασμό με την παροχή δωρεάν κλινικών εξετάσεων. Οι εξετάσεις έγιναν σε συνεργασία με την Ελληνική Χειρουργική Εταιρεία Μαστού (ΕΧΕΜ). Επίσης, από τα έσοδα χρηματοδοτήθηκαν οι Ψυχοθεραπευτικές Ομάδες που λειτούργησαν στο «Άλμα Ζωής» το 2011.

Φέτος, πάνω από 1,6 εκατομμύριο άντρες και γυναίκες κάθε ηλικίας, σε περισσότερες από 140 πόλεις του κόσμου, θα δώσουν με τη συμμετοχή τους στον Αγώνα, μια κοινή υπόσχεση:

ο καρκίνος του μαστού μπορεί να νικηθεί!

Η εγγραφή κοστίζει 5€. Γίνεται μέσω ιστοσελίδας, στα γραφεία του Συλλόγου και σε επιλεγμένα σημεία στην πόλη!

Περισσότερες πληροφορίες στην Επίσημη Ιστοσελίδα του Αγώνα: www.almazois.gr/race2011

Δειτε επισης...

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την βελτιστοποίηση της πλοήγησής σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Δεδομένων & Cookies