Αρχική ΔιάφοραΤο νέο της ημέρας! 5χρονο κοριτσάκι έπαθε τέσσερις ανακοπές μέσα σε 45 λεπτά και επέζησε!

5χρονο κοριτσάκι έπαθε τέσσερις ανακοπές μέσα σε 45 λεπτά και επέζησε!

από kmir

anakopi 4 foresΗ μικρή Ava Mear, άρχισε να παραπονιέται στους γονείς της ότι την πονάει ο λαιμός της.

Ξαφνικά έβγαλε εξανθήματα σε όλο της το σώμα, ενώ το παιδί άρχισε να μελανιάζει.

Αμέσως οι γονείς της την μετέφεραν στο νοσοκομείο, όπου η μικρούλα είχε αρχίσει να πρήζεται, ενώ οι γιατροί την έβαλαν αμέσως στο χειρουργείο και αφαίρεσαν όλο το υγρό που είχε αρχίσει να μαζεύεται στους πνεύμονές της.

Το κοριτσάκι έπαθε τρεις διαδοχικές ανακοπές και όταν υπέστη και τέταρτη μέσα σε 45 λεπτά, οι γιατροί προειδοποίησαν τους γονείς του ότι είναι πολύ πιθανόν το παιδί να μην τα καταφέρει.

Η Ava όμως αποδείχθηκε μεγάλος μαχητής και κατάφερε να βγει νικήτρια και να ξεπεράσει την απίστευτη αυτή περιπέτεια με την υγεία της.

«Η Ava είχε γίνει μωβ από την κορυφή μέχρι τα νύχια. Είναι το μικρό μας θαυματάκι. Αν δεν ήμασταν στο νοσοκομείο για να της κάνουν bypass δεν θα ήταν εδώ σήμερα», είπε ο πατέρας της μικρής.

Η περιπέτεια της μικρής ξεκίνησε στις 27 Ιανουαρίου μετά από μια αλλεργική αντίδραση στο μικρόβιο του στρεπτόκοκκου.

Πλέον η μικρούλα έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο και αναρρώνει πάρα πολύ καλά. Μάλιστα αυτό που έκανε ακόμα πιο δύσκολη την κατάστασή της, ήταν το γεγονός ότι πάσχει από ένα σπάνιο σύνδρομο που είχε σαν αποτέλεσμα να μην έχει πλευρά μπροστά στο στήθος της.

Τώρα οι γονείς της προσπαθούν να μαζέψουν 80.000 λίρες, ώστε να κάνουν δωρεά δύο ακόμα μηχανήματα υποστήριξης πνευμόνων στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύτηκε η Ava, αφού χάρη σ’ αυτά σώθηκε το παιδί τους.

star.gr

Δειτε επισης...

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την βελτιστοποίηση της πλοήγησής σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Δεδομένων & Cookies