Αρχική Είμαι ΜπαμπάςΔιάφορα 5 φωλιές μικροβίων μέσα στο σπίτι!

5 φωλιές μικροβίων μέσα στο σπίτι!

από kmir

Παιχνίδια!

Τα μικρά παιδικά χεράκια έχουν την τάση να πιάνουν τα πάντα και μετά να μπαίνουν στο στόμα. Εκεί είναι το πρόβλημα. Είναι καλό λοιπόν να πλένεις τα πλαστικά παιχνίδια του παιδιού με χλιαρό νερό και απορρυπαντικό για τα πιάτα όσο πιο συχνά μπορείς.

Όσο για τα λούτρινα ή πάνινα παιχνίδια θα πρέπει κι αυτά να μπαίνουν σε μια λεκάνη με απαλό απορρυπαντικό ή ακόμα και στο πλυντήριο. Έτσι θα προσφέρεις στο παιδί σου την ασφάλεια του παιχνιδιού μακριά από τα μικρόβια.

Τηλεκοντρόλ, πληκτρολόγια, τηλέφωνα…

Όπως ακριβώς με τις βρύσες του μπάνιου και τα παιδικά παιχνίδια έτσι και το τηλεκοντρόλ της τηλεόρασης είναι μονίμως στα χέρια κάποιου. Χρησιμοποίησε ένα αντιβακτηριακό μαντηλάκι για να καθαρίζεις την επιφάνειά του σε καθημερινή βάση.

Όσο για την συσκευή του κινητού σου, θα σου πω μόνο ένα, σκέψου σε πόσα μέρη αμφιβόλου καθαριότητας, το ακούμπησες μέσα στη μέρα. Κάνε λοιπόν και με το κινητό του ότι έκανες και με το τηλεκοντρόλ

Και φυσικά, να μην ξεχνάμε το πληκτρολόγιο του υπολογιστή, που κι αυτό δεν περνάει και λίγα μέσ’ στη μέρα… όσα περισσότερα χέρια το ακουμπούν, όσο συχνότερα χρησιμοποιείται, τόσο πιο αναγκαία γίνεται η καθημερινή του απολύμανση.

Διακόπτες και πόμολα!

Δεν θα σε κουράσω λέγοντας πάλι τα ίδια και τα ίδια. Μην ξεχάσεις να περάσεις με κάποιο αντιμικροβιακό τα πόμολα και τους διακόπτες του σπιτιού, ειδικά αυτούς που αγγίζετε οικογενειακώς περισσότερο.

 

 

fe-mail.gr

Δειτε επισης...

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την βελτιστοποίηση της πλοήγησής σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Δεδομένων & Cookies