Αρχική Ειμαι Μαμά & ΓυναίκαΣεξουαλικότητα Σεξ: 5 μυστικά που πρέπει να γνωρίζετε…

Σεξ: 5 μυστικά που πρέπει να γνωρίζετε…

από kmir

zeugaria-660Η ερωτική επαφή δεσμεύει τις πέντε αισθήσεις και καθεμιά από αυτές παίζει το δικό της ρόλο στη διέγερση και την απόλαυση.

Δείτε πώς μπορείτε να τις… δαμάσετε για να δημιουργήσετε την ιδανική σεξουαλική ατμόσφαιρα.

Όσφρηση!
Το οσφρητικό σύστημα είναι στενά συνδεδεμένο με τις αναμνήσεις μας. Για παράδειγμα, ένα γνώριμο άρωμα που θυμίζει μια παθιασμένη βραδιά μπορεί να εκτοξεύσει. Από την άλλη, αρώματα όπως το αιθέριο έλαιο υλανγκ-υλανγκ, το σανδαλόξυλο και το περγαμόντο έχουν εξαιρετικές αφροδισιακές ιδιότητες.

Ακοή!
Για να επιτευχθεί η διέγερση, επιβάλλεται αρχικά η χαλάρωση και αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τις γυναίκες. Γι’ αυτό και η απαλή ερωτική μουσική είναι η ιδανική υπόκρουση σε ένα ρομαντικό τετ-α-τετ.

Αφή!
Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει πως ένα μασάζ είναι άκρως ερωτικό. Χρησιμοποιώντας ένα αιθέριο έλαιο, τα οφέλη είναι διπλά.

Όραση!
Τα οπτικά ερεθίσματα παίζουν σημαντικότατο ρόλο στην ερωτική διέγερση. Το χρώμα των εσωρούχων, για παράδειγμα, είναι μια καλή αρχή.

Γεύση!
Εκτός από τα αφροδισιακά αρώματα, υπάρχουν βέβαια και αφροδισιακές γεύσεις. Προτιμήστε ένα ελαφρύ γεύμα ή σνακ όπως ο σολομός, οι μπανάνες και το κόκκινο κρασί, καθώς διευκολύνουν την κυκλοφορία του αίματος στα… επίμαχα σημεία.

 

www.onmed.gr

Δειτε επισης...

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την βελτιστοποίηση της πλοήγησής σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Δεδομένων & Cookies