Αρχική ΔιάφοραΤο νέο της ημέρας! 3 αδέλφια συναντήθηκαν 60 χρόνια μετά…

3 αδέλφια συναντήθηκαν 60 χρόνια μετά…

από kmir

60 xronia meta 1Μητέρα εγκατέλειψε τα τρία παιδιά της, σε πόρτες σπιτιών και αυτά συναντήθηκαν για πρώτη φορά…. μετά από 60 χρόνια!

Κανείς δε θα μάθει ποτέ τι σκεφτόταν η νεαρή μητέρα, όταν εγκατέλειψε την μόλις τριών μηνών κόρη της στην πόρτα μιας άγνωστης οικογένειας το καλοκαίρι του 1946 στο χωριό Potteries.

Μέχρι και σήμερα, η 67χρονη κόρη της Ρόζμαρι, Ρίτα Χόλφοντ δεν μπορεί να δικαιολογήσει τη μητέρα της για την σκληρή της απόφαση να τη «πετάξει» στα σκαλιά μιας ξένης οικογένειας και να εξαφανιστεί από προσώπου γης.

Ωστόσο η Ρίτα συνέχισε να την αναζητά για να πέσει μια πιο συγκλονιστική ανακάλυψη: η μητέρα της είχε γεννήσει και εγκαταλείψει άλλα δυο μωρά μέσα σε επτά χρόνια.

Ακόμα πιο σοκαριστικό ήταν όταν έμαθε πως είχε δυο ακόμη παιδιά τα οποία είχε κρατήσει, αλλά ποτέ δεν κατάφερε να μάθει τι έκανε τη μητέρα της να κρατήσει τα δυο από τα πέντε της παιδιά. Το μόνο που κατάφερε να μάθει ήταν ότι η μητέρα της ήταν μπαργούμαν στο Northumberland.

Η Ρίτα Χόλφοντ υιοθετήθηκε από μια οικογένεια που τη μεγάλωσε με αγάπη. Μέσα από κάποιες συζητήσεις με τους γείτονες έμαθε ότι είναι υιοθετημένη και μάλιστα πως είχε και μια αδερφή. Έτσι έψαξε και τη βρήκε.

Η Carol ήταν ένα από τα παιδιά που η μητέρα της είχε κρατήσει. Τότε ήταν που μέσα από φωτογραφίες αντιλήφθηκε πόσο έμοιαζε στη μητέρα της ακόμα και στις κινήσεις- όπως τη διαβεβαίωσε η Carol.

Βλέποντας το επώνυμο της μητέρας της στο πιστοποιητικό θανάτου της κατάφερε να φτάσει στα ίχνη του ενός αδερφού της που είχε επίσης εγκαταλειφθεί, του Ρόμπερτ Τουέντελ που ήταν πέντε χρόνια μεγαλύτερός της.

Το όνομα που έλαβε από τη θετή του οικογένεια ήταν Μάικλ Μος και όταν η Ρίτα επικοινώνησε μαζί του ο Μάικλ έμεινε έκπληκτος με την όλη ιστορία. Κανόνισαν αμέσως να συναντηθούν ώσπου ο υπεύθυνος που προσέλαβε η Ρίτα να ασχοληθεί με την υπόθεση επέστρεψε με καινούρια στοιχεία για το τρίτο παιδί. Έτσι ανέβαλαν τη συνάντηση για τη στιγμή που θα ναι και οι τρεις μαζί!

Ο Τζον δεν ήταν τόσο τυχερός όσο τα άλλα του αδέρφια. Η πρώτη οικογένεια που τον υιοθέτησε τον κακοποιούσε κι έφτασε στο σημείο να λιμοκτονήσει. Όταν ήταν τριών χρονών τον πήρε μια άλλη οικογένεια δίνοντάς του το όνομα Τζον .

Η Ρίτα μετά από όλη αυτή την αναζήτηση ετών δήλωσε συγκινημένη στη Daily Mail ότι «ποτέ δεν είναι αργά να βρεις την οικογένειά σου ακόμα και αν φτάσεις τα 60».«Είμαστε τόσο ευγνώμονες για τις καλές στιγμές που έχουμε ήδη ζήσει από τη στιγμή που βρήκαμε ο ένας τον άλλο» συμπληρώνει.

 Η Ρίτα! 

60 xronia meta 2 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ο Μαίκλ Μος! 

60 xronia meta 3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

www.iefimerida.gr

Δειτε επισης...

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την βελτιστοποίηση της πλοήγησής σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Δεδομένων & Cookies