Αρχική ΔιάφοραΤο νέο της ημέρας! 12χρονος έχει να φάει έναν ολόκληρο χρόνο!

12χρονος έχει να φάει έναν ολόκληρο χρόνο!

από kmir

12xronos nistikosΗ υγεία είναι το σημαντικότερο πράγμα στον κόσμο, και θα πρέπει να αισθανόμαστε πολύ τυχεροί

Βέβαια, είναι και μερικές φορές, που ακόμα και οι γιατροί, οι μεγαλύτεροι επιστήμονες αν μας ρωτάτε, σηκώνουν τα χέρια ψηλά, μπροστά σε περιπτώσεις, οι οποίες είναι έτσι κι αλλιώς πρωτοφανείς και μπερδεμένες.

Μία τέτοια περίπτωση, είναι και αυτή του 12χρονου, Landon Jones, ο οποίος έτσι απλά μια μέρα… σταμάτησε να τρώει! Ο Landon λοιπόν, ήταν ένα φυσιολογικό αγόρι της ηλικίας του, στο οποίο άρεσε να κάνει ποδήλατο, να παίζει μπάλα και φυσικά να τρώει junk food! Αφού λοιπόν έφαγε την πίτσα του, έναν περίπου χρόνο πριν, στη συνέχεια για λόγο, που ακόμα δεν έχει ανακαλυφθεί, ο μικρός απλά έπαψε να πεινάει!

Μάταια οι γονείς του προσπαθούν να του δώσουν να φάει το οτιδήποτε, εκείνος τα απορρίπτει όλα, καθώς αισθάνεται από το πρωί μέχρι το βράδυ ζαλάδες και ναυτίες. Από τότε, το μοναδικό που ίσως έχει δοκιμάσει, είναι μία δαγκωνιά σάντουιτς, ή μερικά τσιπς. Οι γιατροί από την άλλη, παρά τις αμέτρητες εξετάσεις που τον υποβάλλουν συχνά πυκνά, και παρά τα συμβούλια τα οποία κάνουν, προκειμένου να μπορέσουν έστω να καταλάβουν τι μπορεί να έχει, δυστυχώς, δεν έχουν βγάλει κανένα απολύτως συμπέρασμα.

Εκτός βέβαια από την όρεξη, έχει επηρεαστεί και η ενέργεια του μικρού, καθώς πια δεν έχει καμία απολύτως διάθεση για παιχνίδι. Υπάρχει βέβαια και η πιθανότητα, σύμφωνα πάντα με τους γιατρούς, όλο αυτό να συνδέεται και με τη δυσλειτουργία στον υποθάλαμο του εγκεφάλου του Landon, κάτι που βέβαια τον κάνει το μοναδικό περιστατικό σε όλο τον κόσμο.

Δειτε επισης...

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την βελτιστοποίηση της πλοήγησής σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Δεδομένων & Cookies