Αρχική ΔιάφοραΤα νέα της αγοράς Όλες οι προσφορές για τα παραφαρμακευτικά προϊόντα στο www.pharmahood.com

Όλες οι προσφορές για τα παραφαρμακευτικά προϊόντα στο www.pharmahood.com

από kmir

Picture-1Η Pharmahood είναι ένας ιστότοπος που συγκεντρώνει όλες τις προσφορές, πραγματικά προνομιακές τιμές, παραφαρμακευτικών προϊόντων από φαρμακεία ολόκληρης της Ελλάδας. Το βασικό πλεονέκτημα του πελάτη της pharmahood είναι η ελαχιστοποίηση του χρόνου και του κόστους έρευνας αγοράς που θα υποστεί για να βρει όλες αυτές τις προσφορές. Η pharmahood διαθέτει προσφορες από ένα πολύ μεγάλο εύρος προϊόντων σε ένα μόνο σημείο προσφέροντας στον καταναλωτή χιλιάδες προϊόντα στις καλύτερες τιμές της αγοράς και στο πιο κοντινό του φαρμακείο εύκολα και γρήγορα στην οθόνη του. Ο πελάτης της pharmahood μπορεί να αγοράσει από οποιοδήποτε φαρμακείο στην Ελλάδα που είναι συμβεβλημένο και να παραλάβει την παραγγελία του στο σπίτι του ή από το φαρμακείο της επιλογής του. Χάρη στη Pharmahood η έρευνα για χαμηλές τιμές και προνομιακές προσφορές γίνεται εύκολη, γρήγορη και απλή ικανοποιώντας τις καθημερινές του ανάγκες γλιτώνοντας πολύτιμο χρόνο.

Πώς μπορεί ο καταναλωτής να παραγγείλει μέσω του www.pharmahood.com

Μπορείτε να παραγγείλετε χρησιμοποιώντας το ιδιαίτερα φιλικό περιβάλλον της ιστοσελίδας μας. Το περιβάλλον της pharmahood.com σχεδιάστηκε έτσι ώστε αφ’ ενός μεν να σας προσφέρει ζεστό και φιλικό περιβάλλον, αφ΄ετέρου δε να σας παρέχει ιδιαίτερες ευκολίες για να βρείτε τα προϊόντα που επιθυμείτε και να κάνετε την παραγγελία σας από ένα ή και περισσότερα φαρμακεία, οπουδήποτε στην Ελλάδα.

Έρευνα

Μπορείτε να ψάξετε με πολλαπλούς τρόπους να βρείτε αυτό που θέλετε. Συγκεκριμένα μέσω:

* search

* κατηγοριών προϊόντων

* κατασκευαστικών εταιρειών

* μέρους του σώματος, που αφορά το προϊόν

* φύλλου

* ηλικίας

* εύρους τιμών

Επιλογή

Όταν βρείτε το προϊόν που επιθυμείτε τότε σας δίδεται η δυνατότητα, με την πληκτρολόγηση του “ΕΠΙΛΕΞΕ”, να δείτε ποιά φαρμακεία απ’ όλη την Ελλάδα το προσφέρουν, ώστε να επιλέξετε το φαρμακείο της προτίμησής σας.

Αγορά

Μετά τις επιλογές προϊόντος και φαρμακείου, πληκτρολογείτε “ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ” και ακολουθώντας απλά βήματα διαλέγετε τρόπο πληρωμής, τρόπο παραλαβής και ολοκληρώνετε την παραγγελία σας.

Πώς μπορεί να πληρώσει ο καταναλωτής;

Οι τρόποι πληρωμής είναι:

1. Διατραπεζικά μέσω πιστωτικής κάρτας

2. Μέσω paypal

3. Με αντικαταβολή (κοστίζει επί πλέον 2 ΕΥΡΩ)

4. Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό των παρακάτω τραπεζών: ΕΘΝΙΚΗΣ, ΠΙΣΤΕΩΣ, ΠΕΙΡΑΙΩΣ, ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ και EUROBANK.

Πώς μπορεί να παραλάβει την παραγγελία του ο καταναλωτής;

Μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα που παραγγείλατε με δύο τρόπους:

Στο σπίτι σας

Η αποστολή των προϊόντων στη διεύθυνση που δηλώσατε θα γίνει αυτόματα από το φαρμακείο που διαλέξατε μέσω της Γενικής Ταχυδρομικής. Η επιβάρυνσή σας είναι μόνο 3 ΕΥΡΩ για οπουδήποτε στην Ελλάδα, από τις χαμηλότερες της αγοράς, αν όχι η χαμηλότερη.

Από το Φαρμακείο

Επίσης υπάρχει η δυνατότητα παραλαβής των προϊόντων από το εκάστοτε φαρμακείο με επίδειξη κουπονιού, που σας αποστέλλεται αυτόματα εφόσον επιλέξετε αυτόν τον τρόπο παραλαβής της παραγγελίας σας.

Δειτε επισης...

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την βελτιστοποίηση της πλοήγησής σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Δεδομένων & Cookies