Αρχική ΔιάφοραΣυνταγές Μαγειρικής Χοιρινό με φασόλια

Χοιρινό με φασόλια

από kmir

FasoliaΤης Ειρήνης Μεταξά

Υλικά
½ κιλό φασόλια ξερά.
3-4 κλαράκια σέλινο ψιλοκομμένα
2 καρότα κομμένα ροδέλες
1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
½ φλιτζάνι ελαιόλαδο
μπαχάρι
½ κ.γ. μπουκοβο
1 κ.σ. ντοματοπελτέ
1 κουτί ντοματάκια ψιλοκομμένα
αλάτι
πιπέρι
1 κιλό κρέας χοιρινό
1 κ.γ. πάπρικα
1 μικρο κρεμμύδι
1 σκελίδα σκόρδο
2-3 κ.σ. ελαιόλαδο

Εκτέλεση

Βάζετε τα φασόλια στο νερό από το προηγούμενο βράδυ να μουλιάσουν. Σε μια κατσαρόλα βάζετε τα φασόλια με όλα τα υλικά να βράσουν. Αφήστε να βράσει για μισή ώρα. Σε ένα μπολ βάζετε το κρέας,τα μπαχαρικά και ανακατεύετε. Σε φαρδιά κατσαρόλα ζεσταίνετε το λάδι και σοτάρετε το κρέας να ροδίσει. Προσθέστε το κρεμμύδι,το σκόρδο και σοτάρετε και αυτά. Μεταφέρετε το κρέας στην κατσαρόλα με τα φασόλια και συνεχίστε το μαγείρεμα σε χαμηλή φωτιά για 40΄-50΄ λεπτά μέχρι να μαλακώσει το κρέας και να χυλώσουν τα φασόλια.

Δειτε επισης...

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την βελτιστοποίηση της πλοήγησής σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Δεδομένων & Cookies