Υλικά
2 κιλά χοιρινό σπάλα ανοιγμένο σε λεπτή φέτα από τον χασάπη ή από εσάς.
250 γραμμάρια χαλούμι
5 τεμ. λιαστή ντομάτα,
λάδι, αλάτι, πιπέρι σε κόκκους, 1 φύλλο δάφνης
Εκτέλεση
Στρώνουμε σε μια λαδόκολλα το χοιρινό στην μέση. Βάζουμε το χαλούμι, την λιαστή ντομάτα ψιλοκομμένη, το δένουμε σφικτά με κλωστή μαγειρικής. Το λαδώνουμε, βάζουμε ένα φύλλο δάφνης, το αλάτι και τους κόκκους πιπεριού. Κλείνουμε την λαδόκολλα και ψήνουμε για 2 ώρες στους 200c.