Αρχική ΔιάφοραΣυνταγές Μαγειρικής Χέλι Μπουργέτο (Μεσολόγγι)

Χέλι Μπουργέτο (Μεσολόγγι)

από kmir

Από την Λίνα Βλαχάκη

Υλικά

2 χέλια χοντρά (1 κιλό περίπου)

1 ματσάκι άνηθο

5 φρέσκα κρεμμύδια

λάδι

αλάτι

πιπέρι

νερό

Εκτέλεση

Καθαρίζετε τα χέλια από τα εντόσθια και στη συνέχεια τα τρίβετε με χοντρό αλάτι. Πλένετε τα χέλια, τα κόβετε σε κομμάτια και τα τοποθετείτε σε ένα ταψί. Ψιλοκόβετε τον άνηθο και τα κρεμμύδια και τα ρίχνουμε από πάνω. Αλατίζετε, ρίχνετε το πιπέρι και τέλος λίγο λάδι. Ψήνετε σε μέτριο φούρνο για μια ώρα περίπου. Αφού κάνουν μια ροδαλή κρούστα τα βγάζετε από το φούρνο.

Δειτε επισης...

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την βελτιστοποίηση της πλοήγησής σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Δεδομένων & Cookies