Αρχική ΔιάφοραΣυνταγές Μαγειρικής Φλογέρες

Φλογέρες

από kmir

flogeresΑπό τον Σταύρο Μαντζούκη

Υλικά

1 πακέτο φύλλο κρούστας

τυρί Έμμενταλ (περίπου 400 γρ.)

ζαμπόν σε φέτες

Εκτέλεση

Κόβουμε το φύλλο, όπως είναι τυλιγμένο σε ρολό, σε 3 λωρίδες και το τυρί σε μικρά μπαστουνάκια. Τις φέτες του ζαμπόν τις κόβω επίσης στη μέση. 

Αλείφουμε το κάθε φύλλο με ελάχιστο λάδι, τοποθετούμε στην άκρη του το ζαμπόν και στη μέση το τυρί και τυλίγουμε το φύλλο.

Τα ψήνουμε για μισή ώρα περίπου στους 180 βαθμούς.

Δειτε επισης...

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την βελτιστοποίηση της πλοήγησής σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Δεδομένων & Cookies