Υλικά
Φιλετάκια κοτόπουλου
Καρότο
Μανιτάρια
Κρέμα γάλακτος
Αλάτι
Πιπέρι λευκό
Λάδι
Φρέσκο κρεμμύδι
Ρύζι σπυρωτό
Λευκό κρασί
Σκόρδο
Εκτέλεση
Τσιγαρίζω το ρύζι με το σκόρδο, μετά το σβήνω με λίγο κρασί και μόλις εξατμιστεί ρίχνω νερό, αλάτι, πιπέρι και σε 10 περίπου λεπτά είναι έτοιμο.
Παράλληλα τσιγαρίζω τα μανιτάρια και τα ψιλοκομμένα καρότα, προσθέτω τα φιλετάκια κοτόπουλου και το κρεμμύδι, αλατοπιπερώνω και στο τέλος προσθέτω την κρέμα γάλακτος.