Υλικά
3 κ. σούπας βρώμη
1 ποτήρι νερό
1 μήλο
2 κ. γλ. καστανή ζάχαρη
20 ξανθές σταφίδες
κανέλα
Εκτέλεση
Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε το νερό, τη βρώμη και τις σταφίδες τα αφήνουμε να φουσκώσουν για 5 λεπτά. Καθαρίζουμε και τρίβουμε το μήλο στον χοντρό τρίφτη και το ρίχνουμε στο κατσαρολάκι με τα υπόλοιπα υλικά. Βράζουμε ανακατεύοντας με σύρμα συνεχώς έως ότου γίνει κρέμα και εξατμιστούν τα υγρά. Το σερβίρουμε σε μπολ και όσο είναι ακόμα ζεστό πασπαλίζουμε με τη ζάχαρη και την κανέλα.