Αρχική Παιδί 2-6Εκπαίδευση Το παιδί Δίδυμος!

Το παιδί Δίδυμος!

από kmir

Παιδί Δίδυμος και εξετάσεις…
Τα παιδιά Δίδυμοι έχουν πολύ άγχος στις εξετάσεις αλλά συνήθως τα βγάζουν πέρα μια χαρά. Πρέπει όμως, να προσέξουμε την καταπόνηση τον νευρικού τους συστήματος: δεν πρέπει να ξεπεράσει κάποια όρια. Τα παιδιά αυτά έχουν έντονη ανάγκη να επικοινωνήσουν με το περιβάλλον από τη βρεφική ηλικία. Είναι ίσως τα παιδιά με την πιο ισχυρή αντίληψη στον ζωδιακό κύκλο. Αυτός ο τύπος παιδιού, ευτυχώς, αργεί να ωριμάσει σεξουαλικά. Έτσι, δεν θα χρειάζεται ν’ ανησυχείτε για το τι θα συμβεί στο σχολείο, με τα παιδιά του άλλου φύλου.
Από τη στιγμή που θα μπουσουλήσει, θα διαπιστώσετε ότι δεν θα μπορείτε να το εμποδίσετε στιγμή στην εξερεύνηση τον σπιτιού. Είναι ένα παιδί με πρόωρη ανάπτυξη, που μαθαίνει γρήγορα να διαβάζει – όπως γρήγορα μαθαίνει και οτιδήποτε άλλο – με μεγάλη ευκολία, σε σχέση με τα συνομήλικα του παιδιά. Οπλισμένος με τους καλύτερους βαθμούς, θα έχει τις περισσότερες πιθανότητες να βρει μια δουλεία με γρήγορη εξέλιξη και καλές προοπτικές. Ίσως το μικρό σας να μίλησε ή να περπάτησε πολύ νωρίς. Επίσης, αφήνετε του κάποιο μικρό φως αναμμένο, γιατί όπως η φαντασία του οργιάζει, μπορεί να φοβηθεί στο σκοτάδι. Ίσως έχετε πρόβλημα, την εποχή που θα βγάζει τα δόντια του, γιατί θα γκρινιάζει αρκετά. Αλλά και πριν μιλήσει, σίγουρα επικοινωνούσε μαζί σας με τις κινήσεις των χεριών, με τα μάτια ή βγάζοντας ήχους και περιμένοντας απάντηση. Ακόμα κι αν μείνει σταθερός στο επάγγελμα που αρχικά διάλεξε, αργά ή γρήγορα θα αρχίσει και κάτι παράλληλο, ώστε να μοιράσει το χρόνο και την ενεργητικότητα του ανάμεσα στα δύο.

Ο ωροσκόπος Δίδυμος!
Πολύ ομιλητικός, γρήγορος, ταχύ περπάτημα, πολύ άσπρο γύρω από την κόρη του ματιού του, τα φρύδια είναι σε σχήμα καμάρας, νευρικοί, το μέτωπο που φτάνει ψηλά, το πηγούνι είναι μυτερό, «περίεργα» μεγάλα μάγουλα, νεανικοί λοξοί ωμοί, ψηλόλιγνοι

Λέξεις κλειδιά!
Γρήγορος, νευρικός, ταραγμένος, ομιλητικός, αναζωογονητικός, νεανικός, επιπόλαιος, περίεργος, κεφάτος, διπρόσωπος, ευλύγιστος, διαλεκτικός, λαμπερός, απότομος, κουτσομπόληδες, αντιφατικοί, αδιάκριτοι, δολοπλόκοι, μαλαγάνες, διχασμένοι, πνευματώδεις!

Επαγγέλματα που μου ταιριάζουν!
«Χρειάζομαι πολλή διανοητική ποικιλία και έξαψη στην δουλεία μου… δεν θα ήμουν πολύ ευχαριστημένος σε μια δουλεία που θα έπρεπε να είμαι εκεί από τις 9 μέχρι τις 5 μ.μ! Οι δουλειές που απολαμβάνω είναι: Στενογράφος οδηγός λεωφορείου γραμματέας, δάσκαλος συγγραφέας, ατζέντης, λογιστής λέκτορας, δημοσιογράφος, στοιχειοθέτης, καπετάνιος, φοιτητής, συγγραφέας!»

Ο χαρακτήρας μου!
Είμαι φαν των ταξιδιών, είμαι καλός δάσκαλος. έχω μεγάλη περιέργεια, δεν μου αρέσει να βρίσκομαι γύρω από βαρετούς ανθρώπους, χρειάζομαι ποικιλία στην καριέρα μου και στην ζωή μου. Μπορώ να κάνω δυο δουλειές ταυτόχρονα. Μου αρέσουν οι αλλαγές και οι εξάψεις! Έχω ανεπτυγμένη την αίσθηση του χιούμορ, οι άλλοι με ξέρουν ως ευχάριστο και πνευματώδη. Συνήθως έχω 2-3 βιβλία μαζί μου… κάθε στιγμή η γνώση είναι πολύ σημαντική για μένα! Μου αρέσει να ερωτοτροπώ! Τα προβλήματα υγείας που μπορεί να παρουσιάσω είναι στο νευρικό μου σύστημα αλλά και στους πνεύμονες! Βλέπω τα χρήματα σαν μέσω για να είμαι ελεύθερος! Οι άλλοι λένε ότι χρησιμοποιώ πολύ τα χέρια μου!

Blog: dpapanikolopoulou.wordpress.com

Link διαδικτυακής εκπομπής: http://www.ustream.tv/channel/semiramis-dimitra

 

Δειτε επισης...

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την βελτιστοποίηση της πλοήγησής σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Δεδομένων & Cookies