Αρχική ΔιάφοραΤα νέα της αγοράς Το Μουσικό Εργαστηράκι του Γιώργου Θεοφάνους στο Golden Hall

Το Μουσικό Εργαστηράκι του Γιώργου Θεοφάνους στο Golden Hall

από kmir

MousikoErgastirakiΤο Golden Hall υποδέχεται το Μουσικό Εργαστηράκι του Γιώργου Θεοφάνους και παρέα προσφέρουν ατελείωτες ώρες μουσικής και παιχνιδιού. Από το Σάββατο 26/01 και κάθε Σάββατο για έναν μήνα, παιδιά από 3 μηνών έως 7 ετών μπορούν να παρακολουθήσουν δωρεάν μαθήματα μουσικής από την ομάδα του Γιώργου Θεοφάνους και να γνωρίσουν από κοντά τις νότες αλλά και τη μαγεία της μουσικής.

Στον 1ο όροφο του εμπορικού κέντρου θα στηθεί ένα μουσικό εργαστήριο που θα φιλοξενήσει τα παιδιά που επιθυμούν να «ξεκλειδώσουν το μουσικό πεντάγραμμο» και να μάθουν για τις 7 νότες που μπορούν να ντύσουν όλες μας τις στιγμές. Μέσω της μουσικής θα μάθουν να διοχετεύουν την ενέργεια τους με το σωστό τρόπο και θα «ξεχνιούνται» από τις σχολικές τους υποχρεώσεις, με ένα από τα καλύτερα μέσα διαπαιδαγώγησης, τη μουσική.

Μην αργείτε λοιπόν! Κρατήστε μία θέση για τους μικρούς σας είτε στο infodesk του Golden Hall είτε στο email: [email protected] δίνοντας το ονοματεπώνυμο σας, τις ώρες και τις ημέρες που επιθυμείτε. (Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας).

First of all…Golden Hall!!

ΩΡΕΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

12:00-12:20 (παιδιά ηλικίας 3-12 μηνών)

12:30-12:50 (παιδιά ηλικίας 12-24 μηνών)

13:00-13:20 ( παιδιά ηλικίας 2-3 ετών)

13:30-13:50 ( παιδιά ηλικίας 3-5 ετών)

14:00-14:20 ( παιδιά ηλικίας 5-7 ετών)

www.facebook.com/GoldenHall

twitter.com/MyGoldenHall

Δειτε επισης...

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την βελτιστοποίηση της πλοήγησής σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Δεδομένων & Cookies