Από την Αναστασία Σιγουρτζίδου
Υλικά
4 κουταλιές της σούπας αλεύρι
4 κουταλιές τις σούπας κακάο
4 κουταλιές ζάχαρη
1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
1 κουταλιά του γλυκού μπέικιν
ελάχιστη βανίλια
1 αυγό
Εκτέλεση
Ρίχνετε σε μια κούπα βαθιά αλλά μικρή τη ζάχαρη, το κακάο και το ελαιόλαδο και ανακατεύετε, προσθέτετε το μπέικιν και την βανίλια και ανακατεύετε για 2 λεπτά στο χέρι. Τέλος βάλτε την κούπα για 2-3 λεπτά στο φούρνο μικροκυμάτων. Αφού ψηθεί αναποδογυρίστε το σε ένα πιάτο αφού πρώτα ξεκολλήσετε λίγο τις ακρούλες. Αν θέλετε μπορείτε να το αλείψετε με μερέντα ή με ζάχαρη άχνη.