Αρχική Είμαι ΜπαμπάςΔιάφορα Τι ιδιοκτήτης είστε για το κατοικίδιο σας;

Τι ιδιοκτήτης είστε για το κατοικίδιο σας;

από kmir

• Κυνηγοί!

Μια ειδική κατηγορία ιδιοκτητών σκύλων στη χώρα μας είναι οι κυνηγοί. Θα μπορούσαμε να τους κατατάξουμε σε δύο υποκατηγορίες:

α. Σκύλοι = σύντροφοι!

Σε αυτούς που αντιμετωπίζουν τους σκύλους τους ως συναθλητές και συντρόφους στο σπορ με το οποίο αποφάσισαν να ασχοληθούν. Η πρώτη υποκατηγορία ενδιαφέρεται για τα ζώα. Επιλέγουν συνειδητά τη ράτσα, γνωρίζουν και μελετούν τις διατροφικές ανάγκες του ζώου τους. Είναι τυπικοί με την κτηνιατρική περίθαλψη και είναι πρόθυμοι να ακούσουν συμβουλές. Βέβαια δεν δέχονται εύκολα υποδείξεις από «άσχετους» και φυσικά τους αντιμετωπίζουν με υπεροψία. θεωρώντας ότι η εμπειρία, τους δίνει το δικαίωμα να είναι δύσπιστοι σε κάθε τι νέο.

β. Σκύλοι = εργαλείο!

Σε αυτούς που οι σκύλοι τους είναι απλά εργαλεία, τα οποία όταν χαλάσουν ή παλαιώσουν απλά «τα αποσύρουν». Η δεύτερη υποκατηγορία κυνηγών, με τα ζώα = εργαλεία είναι ίσως από τις πλέον δύσκολες ομάδες πελατών που μπορούμε να προσεγγίσουμε. Δεν δέχονται συμβουλές, τα γνωρίζουν όλα και φυσικά θέλουν να γίνει άμεσα καλά το ζώο τους χωρίς έξοδα και χωρίς να ασχοληθούν ιδιαίτερα!

• «Οι εναλλακτικοί» ιδιοκτήτες!

Αυτοί είναι ιδιοκτήτες, που θέλουν να προσφέρουν στα ζώα τους, όσο το δυνατόν πιο συχνά «φυσικές» ή εναλλακτικές θεραπείες, που αντικαθιστούν ή συμπληρώνουν τις συμβατικές. Επίσης θέλουν να χρησιμοποιούν φυσικά προϊόντα για τη φροντίδα τους. Οι ιδιοκτήτες αυτοί συνήθως ακολουθούν και για τον εαυτό τους εναλλακτικές μεθόδους θεραπείας. Δεν θέλουν να δίνουν βιομηχανοποιημένη τροφή αλλά προτιμούν μια τροφή, που θα προετοιμάζεται σύμφωνα με τις ανάγκες των ζώων από φυσικά προϊόντα . Είναι ενημερωμένοι για όλες τις οικολογικές τάσεις ανά τον κόσμο και ταυτόχρονα αναζητούν στο διαδίκτυο νέα, φυσικά προϊόντα για τον καλλωπισμό και την ενίσχυση των ζώων, είναι άνθρωποι υψηλού μορφωτικού επιπέδου και πρέπει να αντιμετωπίζονται από ανθρώπους με εξειδικευμένες γνώσεις. Η τελευταία αυτή κατηγορία μπορεί να ανήκει συνήθως στην πρώτη μεγάλη κατηγορία πελατών που αναφέραμε (ζώο και συνειδητός ιδιοκτήτης), αλλά μπορεί να ανήκει και στις άλλες κατηγορίες.

www.kloukaki.gr

Δειτε επισης...

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την βελτιστοποίηση της πλοήγησής σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Δεδομένων & Cookies