Αρχική ΔιάφοραΣυνταγές Μαγειρικής Τηγανιά χοιρινή πιπεράτη

Τηγανιά χοιρινή πιπεράτη

από kmir

tigania_piperatiAπό την Αναστασία Βρύζα

Υλικά

1 kg χοιρινό κρέας σε μπουκιές

4 πιπεριές Φλωρίνης

2 ξερά κρεμμύδια

2 κουταλιές πελτέ

1 ποτήρι κόκκινο κρασί

λαδί

αλατοπίπερο

ελάχιστη ρίγανη

1 κουταλιά μουστάρδα

Εκτέλεση

Τσιγαρίζουμε τα κρεμμύδια που τα έχουμε ψιλοκόψει στο λαδάκι και προσθέτουμε και τις πιπεριές κομμένες σε ροδέλες. Όταν τσιγαριστούν καλά (όχι για πολύ ώρα), ρίχνουμε και το κρέας. Αφήνουμε να θωρακιστεί απ’ όλες τις μεριές και σβήνουμε με το κρασί. Ρίχνουμε και τον πελτέ διαλυμένο σε λιγάκι νερό μαζί με τη μουστάρδα και αφήνουμε να σιγοβράσει αρκετή ώρα να μαλακώσει καλά το κρέας. Βάζουμε αλατοπίπερο και ρίγανη πριν το κατεβάσουμε από τη φωτιά.

Δειτε επισης...

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την βελτιστοποίηση της πλοήγησής σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Δεδομένων & Cookies