Αρχική Μωρό 0-2Ανάπτυξη Τα 4 καλύτερα παιχνίδια για παιδιά 1 έτους

Τα 4 καλύτερα παιχνίδια για παιδιά 1 έτους

από kmir

Τα 4 καλύτερα παιχνίδια για παιδιά 1 έτους Ευτυχισμένα Γενέθλια! Ποιό παιχνίδι είναι το καλύτερο; Ποιά παιχνίδια θα βοηθήσουν περισσότερο στην ανάπτυξη του παιδιού μου; Εμείς πάντα απαντάμε: βιβλία, κύβοι, παζλς και μπάλες.

 

Της Χρυσής Δούκα

1. Βιβλία: Το διάβασμα βιβλίων στα παιδιά είναι μια από τις σημαντικότερες προσφορές των γονιών προς εκείνα. Τα βιβλία βοηθούν στη νοητική και γλωσσική ανάπτυξη τους καθώς και στην ανάπτυξη της κινητικότητας των χεριών και των δαχτύλων αφού το παιδί σας μαθαίνει να γυρίζει τις σελίδες τους. Το συνεχές διάβασμα στα νήπια εμπλουτίζει το λεξιλογιό τους και θέτει τα θεμέλια για την μελλοντική σχολική τους επιτυχία.

2. Κύβοι: Ένα άλλο αγαπημένο παιχνίδι για παιδιά της ηλικίας αυτής είναι οι κύβοι. Στην ουσία τίποτα δεν παρακινεί ένα μωρό να μπουσουλήσει περισσότερο από έναν πύργο από κύβους που έχει στηθεί εκεί για να γκρεμιστεί. Η επιθυμία του παιδιού σας να χτίσει τους δικούς του πύργους τοποθετώντας τον έναν κύβο πάνω στον άλλον το βοηθάει σημαντικά στην ανάπτυξη της κινητικοτητάς του.

3. Μπάλες: Τα μωρά θα μπουσουλήσουν και θα περπατήσουν για να ακολουθήσουν την μπάλα. Αυτό θα τα βοηθήσει να αναπτύξουν τις κινητικές τους δεξιότητες. Καθήστε στο πάτωμα και κυλήστε μια μπάλα προς το μέρος τους. Το παιχνίδι αυτό θα τα διασκεδάσει και θα τα βοηθήσει να αναπτύξουν την κοινωνικοτητά τους εφόσον θα αντιληθφθούν κάποια στιγμή ότι θα πρέπει κι’ εκείνα με τη σειρά τους να κυλήσουν τη μπάλα προς εσάς.

4. Παζλ: Το καλύτερο παιχνίδι για την νοητική και κινητική ανάπτυξη. Τα παζλ βοηθούν σημαντικά τον μαθηματικό τρόπο σκέψης των παιδιών. Παρακολουθήστε ένα νήπιο να φτιάχνει ένα παζλ… είναι εκπληκτικό. Μπορείτε πραγματικά να δείτε ότι σκέφτονται τρόπους για να λύσουν το πρόβλημα, θα στριφογυρίσουν τα κομμάτια του παζλ μέχρι να βρούν τη λύση.

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

400001
404258
405781

 

 

 

Δειτε επισης...

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την βελτιστοποίηση της πλοήγησής σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Δεδομένων & Cookies