Αρχική ΔιάφοραΤα νέα της αγοράς Τα ΛΗΤΩ δίπλα στο Κέντρο Προστασίας τους Παιδιού «Η ΜΗΤΕΡΑ»

Τα ΛΗΤΩ δίπλα στο Κέντρο Προστασίας τους Παιδιού «Η ΜΗΤΕΡΑ»

από kmir

Leto-half-logo.jpgΤα βρεφικά πολυκαταστήματα ΛΗΤΩ στηρίζουν έμπρακτα το πρόγραμμα αναδοχής του Κέντρο Προστασίας του Παιδιού Αττικής «Η ΜΗΤΕΡΑ». Η συνεργασία μεταξύ του ΛΗΤΩ και του Κέντρου ξεκίνησε με σκοπό να γίνει το ΛΗΤΩ αρωγός του προγράμματος και να επικοινωνήσει την αναγκαιότητα για συμμετοχή σε αυτό.

Τα παιδιά που φιλοξενούνται στο Κέντρο έχουν τις ίδιες ανάγκες με τα παιδιά μας για αυτό είναι ζωτικής σημασίας η συμβολή στη λειτουργία του.

Το Κέντρο Προστασίας του Παιδιού Αττικής «Η ΜΗΤΕΡΑ» αποτελεί έναν από τους κύριους φορείς παιδικής προστασίας στη χώρα, με υλοποίηση του προγράμματος αναδοχής από το πρώτο έτος λειτουργίας του. Το πρόγραμμα αναδοχής του Κέντρου είναι η ύψιστη μορφή παιδικής προστασίας. Δεν είναι υιοθεσία. Η ανάδοχη οικογένεια ανοίγει την αγκαλιά της και μεγαλώνει το παιδί με την υποστήριξη του Κέντρου Προστασίας του Παιδιού Αττικής «Η ΜΗΤΕΡΑ» (συμβουλευτική και οικονομική με μηνιαίο επίδομα), αναδεικνύοντας τα ανθρώπινα ιδεώδη και εγκαταλείποντας ιδρυματικές νοοτροπίες. Δεν αποκλείεται η υιοθεσία του παιδιού στο μέλλον. Τα παιδιά θέλουν αποκλειστικότητα, στοργή, αγάπη και μια μεγάλη αγκαλιά.

Στη δίνη των εξελίξεων, στη ψυχρότητα και τον κυνισμό των αριθμών, τα βρεφικά πολυκαταστήματα ΛΗΤΩ αγκαλιάζοντας τις ανάγκες του Κέντρου Προστασίας του Παιδιού Αττικής «Η ΜΗΤΕΡΑ», ελπίζουν η κίνηση αυτή να υποστηριχτεί από όλους μας, καθώς και να γίνει παράδειγμα για αντίστοιχες πρωτοβουλίες.

Δειτε επισης...

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την βελτιστοποίηση της πλοήγησής σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Δεδομένων & Cookies