Αρχική ΔιάφοραΣυνταγές Μαγειρικής Σπαγγέτι με γκοργκοντζόλα και καρύδια

Σπαγγέτι με γκοργκοντζόλα και καρύδια

από kmir

spaggeti_gorgontziolaΑπό την Ελίζα Αναστασίου

Υλικά

1 πακέτο μακαρόνια

300 γραμμάρια γκοργκοντζόλα

λίγα καρύδια

αλάτι, πιπέρι

1 φλιτζάνι καφέ γάλα

Εκτέλεση

Βράζουμε τα μακαρόνια. Ταυτόχρονα ζεσταίνουμε το γάλα σε αντικολλητική κατσαρόλα και μόλις ζεσταθεί πολύ ρίχνουμε την γκργκοντζόλα σε κομμάτια και χαμηλώνουμε τη φωτιά. Ανακατεύοντας λιώνουμε την γκοργκοντζόλα, μέχρι να γίνει μια κρέμα, με πυκνότητα κρέμας γάλακτος. Προσθέτω τα καρύδια ψιλοκομμένα, και ρίχνω τη σάλτσα πάνω από τα μακαρόνια. Προσθέτω προαιρετικά λίγο ξερό σχοινόπρασο.

Δειτε επισης...

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την βελτιστοποίηση της πλοήγησής σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Δεδομένων & Cookies