Υλικά
1 πακέτο μακαρόνια
300 γραμμάρια γκοργκοντζόλα
λίγα καρύδια
αλάτι, πιπέρι
1 φλιτζάνι καφέ γάλα
Εκτέλεση
Βράζουμε τα μακαρόνια. Ταυτόχρονα ζεσταίνουμε το γάλα σε αντικολλητική κατσαρόλα και μόλις ζεσταθεί πολύ ρίχνουμε την γκργκοντζόλα σε κομμάτια και χαμηλώνουμε τη φωτιά. Ανακατεύοντας λιώνουμε την γκοργκοντζόλα, μέχρι να γίνει μια κρέμα, με πυκνότητα κρέμας γάλακτος. Προσθέτω τα καρύδια ψιλοκομμένα, και ρίχνω τη σάλτσα πάνω από τα μακαρόνια. Προσθέτω προαιρετικά λίγο ξερό σχοινόπρασο.