Υλικά
250 γραμμ. κουβερτούρα
250 γραμμ. μαργαρίνη
1 κούπα αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
250 γραμμ. ζάχαρη
2 αβγά
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε την μαργαρίνη με την κουβερτούρα σε δοχείο μέσα σε βρασμένο νερό (μπεν μαρί). Χωρίς να το αφήσουμε να κρυώσει (μόλις λιώσει) το προσθέτουμε σε άλλο μπολ, στο οποίο έχουμε χτυπήσει καλά τα 2 αυγά με τη ζάχαρη. Έπειτα προσθέτουμε στο μείγμα το αλεύρι και χτυπάμε καλά. Αλείφουμε με βούτυρο 4 φορμάκια και προσθέτουμε το μείγμα. Προσοχή, δεν τα γεμίζουμε μέχρι πάνω για να έχουν περιθώριο να φουσκώσουν. Ψήνουμε στους 120 βαθμούς στον αέρα, για περίπου 12 λεπτά. Προαιρετικά προσθέτουμε στο μείγμα τριμμένο μπισκότο για περισσότερη απόλαυση.