Αρχική ΔιάφοραΣυνταγές Μαγειρικής Σουτζουκλίκια

Σουτζουκλίκια

από kmir

soutzoukakiaΑπό τη Γεωργία Μπάλα

Υλικά

250 γρ. κιμά μοσχαρίσιο

250 γρ. κιμά χοιρινό

5 σκελίδες σκόρδο, τριμμένο

1/2 κουταλάκι μπαχάρι

1/8 κουταλάκι κανέλα

1/8 κουταλάκι κύμινο

1 κουταλάκι πιπέρι καγιέν

1/2 κουταλάκι μαύρο πιπέρι

αλάτι

1/2 κούπα νερό χλιαρό (40 βαθμών Κελσίου)

Εκτέλεση

Σ’ ένα μπολ, βάλτε τους δυο κιμάδες και όλα τα υπόλοιπα υλικά, εκτός από το νερό. Ζυμώστε καλά, προσθέτοντας το νερό κουταλιά, κουταλιά, να ενωθούν τα υλικά σ’ ένα μίγμα αφράτο. Αφήστε το να σταθεί 30′ στο ψυγείο. Πλάστε σουτζουκάκια και ψήστε τα στο γκριλ ή στα κάρβουνα 7′-8′ από την κάθε πλευρά. Σερβίρετέ τα συνοδεύοντάς τα με πατάτες πουρέ ή ρύζι πιλάφι.

Δειτε επισης...

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την βελτιστοποίηση της πλοήγησής σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Δεδομένων & Cookies