Υλικά
4 σνίτσελ κοτόπουλου
2 αυγά
φρυγανιά τριμμένη
λάδι για τηγάνισμα
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση
Αλατοπιπερώνουμε τα σνίτσελ. Χτυπάμε τα αυγά. Σε ένα πιάτο ρίχνουμε την τριμμένη φρυγανιά. Βουτάμε ένα- ένα τα κομμάτια του κοτόπουλου στο χτυπημένο αυγό και μετά στο πιάτο με την φρυγανιά, για να καλυφθεί όλη η επιφάνειά με φρυγανιά. Βάζουμε το λάδι να ζεσταθεί στο τηγάνι και τηγανίζουμε ώσπου να ροδοκοκκινίσουν! Τα σνίτσελ μας είναι έτοιμα! Περιχύνουμε με χυμό λεμονιού και τα σερβίρουμε με τηγανητές πατάτες, πουρέ ή ρύζι!