Αρχική ΔιάφοραΤο νέο της ημέρας! Σε δίλημμα η Κιμ Καρντάσιαν: Θέλει δεύτερο παιδί αλλά φοβάται μην χαλάσει το στήθος της…

Σε δίλημμα η Κιμ Καρντάσιαν: Θέλει δεύτερο παιδί αλλά φοβάται μην χαλάσει το στήθος της…

από kmir

kimΚαινούργιο παιδί ή το στήθος της; Αυτό είναι το ερώτημα που βασανίζει την Κιμ Καρντάσιαν τις τελευταίες μέρες.

Αφού από τη μία δέχεται τις επίμονες πιέσεις του συζύγου της να κάνουν ένα αδελφάκι στη Νόρι κι από την άλλη φοβάται γιατί κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, το στήθος της ξεπέρασε το μέγεθος F.

«Ο Κάνι ανέφερε πρόσφατα ότι θα προσπαθήσουν για δεύτερο μωρό, γιατί ο ίδιος δεν θέλει μεγάλο χάσμα μεταξύ των ηλικιών των παιδιών τους» δήλωσε ένας οικογενειακός φίλος των Καρντάσιαν μιλώντας στο Hollywood Gossip.

Ωστόσο η Κιμ φοβάται να δει το στήθος της να πρήζεται ξανά και έχει επικεντρωθεί τώρα στο να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης καταφεύγοντας ακόμα και στην πλαστική χειρουργική, ενώ ένα δεύτερο μωρό σίγουρα αποκλείεται προς το παρόν, γεγονός που προκαλεί τριβές στη σχέση του ζευγαριού.

«Κύριο μέλημα της Κιμ είναι το στήθος της», αναφέρει η πηγή «Ξεπέρασαν το μέγεθος F κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, το οποίο είναι διπλάσιο από το μέγεθος που είχαν πριν, και φοβάται ότι τώρα φαίνονται πεσμένα, ενώ ψάχνει ήδη για να κάνει λιπαναρρόφηση»

Ο Κάνι Γουεστ αντίθετα υποστηρίζει ότι η Κιμ λέει φαίνεται «όμορφη και δεν χρειαστεί να κάνει τίποτα» εκφράζοντας παράλληλα και ένα φόβο, αφού η δική του μητέρα απεβίωσε κατά τη διάρκεια μιας πλαστικής επέμβασης.

www.iefimerida.gr

Δειτε επισης...

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την βελτιστοποίηση της πλοήγησής σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Δεδομένων & Cookies